Måned

UDSKIFTNING PÅ FORMANDSPOSTEN

Christian Kofoed erstatter Henrik Ravnild på formandsposten i DBU København. Han skal styre DBU København gennem reformarbejdet i FLU, der kan få stor betydning for DBU Københavns fremtid.

Læs nyheden

Nye tilbud og inspiration til klubberne og trænerne

Trænerrådgivere, inspirationstræninger, forældremøder og en ny C-uddannelse er de nye tilbud til landets klubber, der har børne- og ungdomsfodbold, for at skabe endnu bedre fodboldrammer i klubberne for spillerne.

Læs nyheden

Hæder til de kvindelige ledere

Årets prisuddeling på DBU Københavns repræsentantskabsmøde var en hyldest til de frivillige. Lone Falsig fra HIK Fodbold blev årets leder mens Lærke Marie Pørtner fra Nørrebro United tog sig af prisen som årets ungdomsleder. Nørrebro United blev årets klub og Peter Wagner blev kåret som årets breddedommer i DBU København.

Læs nyheden

Lodtrækning til DBU Pokalen 2018

DBU København har nu trukket lod til 1. runde af DBU Pokalen 2018.

Læs nyheden

Rekordstor tilmelding til 7éren for herrer

7’eren for herrer sætter ny rekord i antal tilmeldte hold, idet der er 47 deltagende hold.

Læs nyheden

Dialogmøde om turneringsstruktur

DBU Københavns turneringsudvalg inviterer til dialogmøde tirsdag den 20. marts kl. 19.00 om U13 til U19 turneringsstruktur for drenge.

Læs nyheden

Formandsklubben 2018

Vil du tættere på de andre klubber, dele erfaringer og få nye fodboldoplevelser? Så deltag i DBU Københavns formandsklub, der har åbnet tilmeldingen for 2018.

Læs nyheden

NY KANDIDAT TIL FORMANDSPOSTEN

DBU Københavns bestyrelse indstiller Christian Kofoed som kandidat til formandsposten i DBU København, da Henrik Ravnild ønsker at trappe ned. Det sker på DBU Københavns repræsentantskabsmøde den 26. februar.

Læs nyheden

TURNERINGSPROGRAM FOR FORÅRET 2018

Savner du forår og fodbold? DBU København er klar med turneringsprogrammet for foråret 2018.

Læs nyheden

ÅRETS FOTO

Der har været stor interesse for konkurrencen om årets foto. Vinderen er Thomas Løser fra Brønshøj BK, som rammer plet med sit foto af to drenge i hvepsetrøjen.

Læs nyheden

Log ind