NY KANDIDAT TIL FORMANDSPOSTEN

DBU Københavns bestyrelse indstiller Christian Kofoed som kandidat til formandsposten i DBU København, da Henrik Ravnild ønsker at trappe ned. Det sker på DBU Københavns repræsentantskabsmøde den 26. februar.


I forbindelse med DBU Københavns repræsentantskabsmøde den 26. februar indstilles Christian Kofoed som kandidat til formandsposten. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Christian Kofoed er ny kandidat til formandsposten i DBU København. Bestyrelsen har i enighed valgt at bakke op om det erfarne bestyrelsesmedlem, som har været en del af DBU Københavns bestyrelse siden 1990. Christian Kofoed kan dermed se frem til at erstatte DBU Københavns mangeårige formand Henrik Ravnild, der har siddet på posten siden 2006.

Indstillingen af Christian Kofoed sker på baggrund af det store reformarbejde i DBU og FLU, der får stor betydning for DBU Københavns rolle og fremtid i dansk fodbold. Samtidigt har Henrik Ravnild ønsket at drosle ned. Christian Kofoed har mange års erfaring fra dansk fodbold, hvor han i dag er kasserer i DBU´s bestyrelse og medlem af DBU´s forretningsudvalg.

Christian Kofoed er 55 år, gift og far til tre. Han bor på Frederiksberg og har siden 1994 været ansat i Nordea.

DBU Københavns formand Henrik Ravnild fortsætter således ikke som formand, men stiller op til DBU Københavns bestyrelse som menigt medlem.  

Her kan du læse mere om DBU Københavns repræsentantskabsmøde 2018. Log ind