Formandsklubben 2018

Vil du tættere på de andre klubber, dele erfaringer og få nye fodboldoplevelser? Så deltag i DBU Københavns formandsklub, der har åbnet tilmeldingen for 2018.


Vil du dele din viden med andre og præge udviklingen af den københavnske fodbold? Så deltag i DBU Københavns formandsklub 2018.  

Formandsklubben er for alle klubformænd under DBU København, som leder efter et netværk, hvor de kan samarbejde med andre klubber, få gode råd om ´best practice` fra ligestillede og blive orienteret om den aktuelle udvikling i dansk fodbold.

Formandsklubben har siden 2011 været et fast holdepunkt for klubformænd i de københavnske klubber. Netværket har udviklet sig til et stærkt lederfællesskab med deltagelse af 27 klubber, der søger inspiration, udvikling og netværk med andre klubber. 

Her kan du se det fulde program for 2018 med datoer og mødested. Siden vil løbende blive opdateret med oplægsholdere og information om emner og indhold.

Programmet for 2018 er sammensat af en styregruppe bestående af klubformænd fra syv klubber under DBU København.

For nye deltagere sker tilmelding ved at benytte dette link. Tilmeldingsfristen er mandag den 9. april 2018. 

Du kan tilmelde dig de første tre moduler som en samlet pakke for 1.500 kr. Ønsker du at deltage i modul 4, som er en udlandsrejse til Madrid koster det yderligere 4.500 kr. 

DBU København sørger for forplejning til alle møder og rejsen til Madrid er inkl. flybillet, hotelophold, fællesspisninger og fodboldbillet til en endnu ikke fastlagt kamp. 

OBS: DBU Københavns formandsklub og rejsen til Madrid er forbeholdt klubformænd i klubber under DBU København. 


Log ind