Kontoret holder lukket i morgen torsdag grundet et større arrangement

Måned

Fodbold for piger i DBU København - det forgangne år 2018 og det kommende år 2019

Det største fokus på pigefodbold i 2018 har været vores fokus på rekruttering. I 2019 forventer vi et ligeså godt og lærerigt år men med hovedfokus på fastholdelse.

Læs nyheden

Møde om børneturneringen for piger

DBU København inviterer klubber med pigehold tilmeldt DBU Københavns turnering i aldersgruppen U6-U12 til møde om rækkesammensætningen for foråret 2019.

Læs nyheden

Årets klub 2018

Kjøbenhavns Boldklub er kendt som en af bedste klubber i Norden til at udvikle fremtidige topspillere, men det er ikke mindst alle de andre klubaktiviteter, som gør dem til årets klub 2018 i DBU København.

Læs nyheden

Fra klub til job

Lederuddannelse og praktikophold kan hjælpe ledige dimittender i job. Det er resultatet af fjerde runde med Erhverv, Ledelse og Idræt. Men hvad er det helt konkret forløbet giver de ledige, og hvorfor er det en succes?

Læs nyheden

Pressemeddelelse: gebyr på idrætsfaciliteter

Kultur- og Fritidsforvaltningen har besluttet af indføre gebyrer på bookning af idrætsfaciliteter i Københavns Kommune fra 2019. DBU København kæmper imod sammen med DGI Storkøbenhavn og Idrætsforum København.

Læs nyheden
DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

Af: Sarah Hoffmann, DBU Fyn

I alt otte projekter har i denne omgang fået støtte fra DBU’s Udviklingspulje. Et af de projekter er et idékatalog med forslag til indretning af pige- og kvindeomklædningsrum.

Læs nyheden

Indrangering i fælles/lokale rækker drenge og piger 11M forår 2019

Få et samlet overblik over indrangeringer i fælles og lokale rækker for drenge og piger i foråret 2019.

Læs nyheden

Indendørs børnestævne januar 2019

DBU København afvikler i januar indendørsstævne for børn. Stævnet afvikles i Lundehushallen, Lersø Parkallé 152, 2100 København Ø.

Læs nyheden

Indrangering Pige Øst 2019

Pigeindrangeringsgruppen fra DBU Sjælland og DBU København har besluttet at følgende sammensætning af puljerne skal gøre sig gældende i foråret 2019

Læs nyheden

Vejen til job går gennem foreningslivet

Det er sin sag at blive en del af det arbejdende fællesskab, men med hjælp fra en række fodboldklubber, DBU København og lokale virksomheder er 13 dimittender kommet tættere på et job. Allerede nu er mere end hver tredje i job.

Læs nyheden

Log ind