ÅRETS FOTO

Der har været stor interesse for konkurrencen om årets foto. Vinderen er Thomas Løser fra Brønshøj BK, som rammer plet med sit foto af to drenge i hvepsetrøjen.


Årets foto 2017.Tillykke til Thomas Løser og Brønshøj BK. Foto: Thomas Løser

DBU København vil gerne takke for alle de mange bidrag i forbindelse med kåringen af årets foto fra den københavnske breddefodbold. Der var mange fantastiske billeder, som ramte ned i fællesskabet og klublivet i de københavnske klubber. Andre var flotte actionfotos som Martin Ladegaards pletskud af en Hvidovre IF-spiller, der laver en perfekt saltomortale efter sin scoring.

De mange flotte og skæve bidrag har gjorde det vanskeligt at finde en vinder, men DBU København var alligevel ikke i tvivl om at billedet af to drenge fra Brønshøj BK af Thomas Løser er årets foto 2017. Billedet har også fået næstflest stemmer på vores Facebook-profil og mange har kommenteret på vinderen.

- Brønshøj BK’s sjæl fanget på et enkelt foto, skriver Fritz Niko Busch.

- Fodbold, fællesskab og venskab. Love this foto!, skriver Zara Mellin.

Thomas Løser kan se frem til at modtage fire landskampsbilletter for sit bidrag til konkurrencen.

DBU København vil også gerne belønne billedet med flest likes på Facebook. Her er vinderen Max Mestour med 292 aktuelle likes. Max Mestour kan se frem til at få en landsholdstrøje som tak for sit bidrag.

Du kan se alle billeder på DBU Københavns Facebook-side.

Endnu engang tak for jeres deltagelse.


Log ind