Måned

OPLEV DET OLYMPISKE STADION I BERLIN

Stort set alle fodboldklubber har personer, der føles som uundværlige. Giv dem er skulderklap - send dem med på årets frivillighedstur til Berlin.

Læs nyheden

Fodboldens IT-systemer boomer

Aldrig før har så mange klubber, spillere, dommere og trænere benyttet IT-systemerne fra DBU. Sammenhæng, besparelser på tid og ekstra kroner i klubkassen er årsagerne ifølge klubberne.

Læs nyheden

DBU København inviterer til kick off møde om EM 2020

København er værtsby ved EM i herrefodbold i sommeren 2020, og denne fodboldfest ønsker vi vores klubber skal være en del af.

Læs nyheden

LODTRÆKNING TIL UNGDOMSPOKALENS 4. RUNDE U16, U17 OG U19 DRENGE

U17/U19 drenge afvikler 4. runde i pokalturneringen i uge 44 og 45 i efteråret 2018.U16 drenge er fremme ved ¼ finalerne, som afvikles i marts 2019.

Læs nyheden

Bliv fodbolddommer

De københavnske fodbolddommere er ikke i tvivl - dommerbeskæftigelsen har givet dem ledelseserfaring og evnen til at løse konflikter og håndtere pres. Nu har du chancen for at træde ind i fællesskabet og blive fodbolddommer for DBU København.

Læs nyheden

Her er der ingen ynk

Marianne og holdkammeraterne har haft brystkræft, og i 1½ år har de gennem et forskningsprojekt spillet Fodbold Fitness for at genvinde formen. På lørdag er de på banen til Lyserød Lørdag.

Læs nyheden

De fynske børne- og ungdomstrænere er blevet vilde med træneruddannelse

C-træneruddannelsen er for børne- og ungdomstrænere, og fynboerne vil gerne uddannes. Det netop afsluttede åbne C1-kursus havde folk på venteliste, og nu udbydes der et ekstra, så vi kan få uddannet endnu flere dygtige trænere til de fynske fodboldbørn.

Læs nyheden

Log ind