Måned

Åbent brev fra lokalunionerne til herrelandsholdet

Husk på fodboldens fællesskab fra breddefodbolden til landsholdet under forhandlingerne af en ny landsholdsaftale, skriver formændene fra de seks lokalunioner i dansk fodbold i et åbent brev til herrelandsholdets spillere.

Læs nyheden

LODTRÆKNING TIL UNGDOMSPOKALENS 2. RUNDE - U16, U17 OG U19 DRENGE

Der er trukket lod til 2. runde i Ungdomspokalen for U16, U17 og U19 Drenge.

Læs nyheden

OPDATERING. Aflysning af kampe i Valby, Kløvermarken, Sundby og Bavnehøj

I perioden 27. august - 02. september er der aflysninger på anlæggene i Valby, Kløvermarken, Sundby og Bavnehøj. Enkelte græsbaner på de nævnte anlæg er heldigvis stadig brugbare. Husk derfor at tjekke turneringsprogrammet for at se, om dit hold bliver berørt.

Læs nyheden

BLIV FAIR PLAY-AMBASSADØR

Hvis du vil gøre en forskel for tonen og adfærden på de københavnske fodboldbaner.

Læs nyheden

Referenter søges til Ekstra Bladets Skolefodboldsturnering

Skolefodbolden søger fodboldentusiastiske referenter med interesse for fodbold

Læs nyheden

Dom afsagt i sag om spilleberettigelse

Fodboldens Appelinstans har stadfæstet DBU Københavns Turneringsudvalgs afgørelse i sag om spilleberettigelse. Det betyder at, der ikke skal ændres i rækkesammensætningen i de involverede rækker.

Læs nyheden

Når ældre mænd spiller fodbold for sjov...

...kommer fremgangen i sundhed helt af sig selv.26 granvoksne mænd 60+ stiller til fodboldtræning i Sundby Boldklub. Det gør de fordi Ældresagen og DBU København har lokket dem op af sofaen og ud på grønsværen med lovning om fodbold for sjov – uden en skjult sundhedsdagsorden.

Læs nyheden

Mød Christian Poulsen til trænerseminar i Valby

Meld dig til trænerseminar i Hafnia Hallen den 26. august, og hør den tidligere landsholdsspiller Christian Poulsen dele ud af sine erfaringer som ungdomsspiller og nu som U11-træner i KB samt specifiktræner i B93.

Læs nyheden

Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Læs nyheden

Rikken er ikke sur. Rikken er skuffet

Efter fem år som logerende i Valby Idrætspark havde Valby-klubben Rikken FC glædet sig til at vende hjem igen. Men til klubbens store overraskelse har man ikke fået bevilget en ny bane i denne omgang. Bestyrelsen frygter for klubbens fremtid, hvis banen ikke snart kommer.

Læs nyheden

Log ind