Måned

Spil udendørs fodbold hele vinteren

Har dit hold ekstra lyst til at spille udendørs fodbold – også om vinteren?

Læs nyheden

Ung voksenklub med social profil

BK Heimdal har det godt med at være en klub for voksne. Det skaber en anderledes klubkultur, hvor det er nemt at komme ude fra og blive en del af fællesskabet.

Læs nyheden

DBU København søger referenter til Ekstra Bladets Skolefodboldturnering

DBU København søger fodboldentusiastiske referenter til Ekstra Bladets Skolefodboldturnering for Storkøbenhavns Kreds. Du skal have interesse for børne- og ungdomsfodbolden, og du skal kunne skrive levende om udfordringerne i turneringen.

Læs nyheden

IKKE UDFYLDT HOLDKORT MEDFØRER TABT KAMP I FÆLLESRÆKKER

DBU Sjælland har valgt at stramme reglerne omkring udfyldelse af holdkort. Det får konsekvenser for de københavnske klubber, der spiller med i de fællesrækker som DBU Sjælland administrerer.

Læs nyheden

BEDRE LOKALE TRÆNINGSMILJØER

Torsdag d. 24.august kl. 17.30-20.00 afholder DBU København infomøde om de kommende TOP-centre, som er et ekstra træningstilbud for U10-U12 drenge med særlige forudsætninger.

Læs nyheden

Vi SKAL videre

DBU Københavns satsning på pigefodbold kan høste godt af kvindelandsholdets succes

Læs nyheden

Nye regler i fodboldloven

Fodboldloven og herunder den klassiske 10-minutters udvisning er blevet kigget efter i sømmene af FIFA, og det har givet nye regler fra 1. juli. Blandt andet giver to gule kort ikke længere en mand i undertal resten af kampen.

Læs nyheden

Asylansøgere fik en fridag

Frivillige fra Hajduk SPuL var igen på banen og gjorde en forskel, da asylansøgere fik mulighed for at glemme hverdagen og spille fodbold.

Læs nyheden

Log ind