IKKE UDFYLDT HOLDKORT MEDFØRER TABT KAMP I FÆLLESRÆKKER

DBU Sjælland har valgt at stramme reglerne omkring udfyldelse af holdkort. Det får konsekvenser for de københavnske klubber, der spiller med i de fællesrækker som DBU Sjælland administrerer.


Hvis holdkortet ikke er udfyldt inden kampstart vil man fremover idømmes tabt kamp i fællesrækkerne. Foto: Klaus Sletting Jensen

U13, U14 og U15 Drenge og U13, U14, U16 og U18 Piger under DBU København, som spiller i fællesrækker for ungdom vil fremover idømmes tabt kamp, hvis holdkortet ikke er udfyldt inden kampstart.

Det er konsekvensen af en stramning, som også kommer til at gælde i pokalturneringen for samme årgange. 

Fra 1. runde i efterårets turnering vil den nedenstående regel være gældende i alle rækker med holdkort (8-mands og 11-mands).

DBU Københavns turneringsudvalg har besluttet at indføre samme praksis i DBU Københavns turneringer, dog først gældende fra foråret 2018. De københavnske klubber har nu et halvt års tid til at vende sig til tanken, og indskærpe reglen over for sine medlemmer.

-Det er faktisk ikke anderledes end i dag, hvor holdkortet også skal være udfyldt inden kampstart. Det gør langt de fleste heldigvis, men der er fortsat nogle få, som ikke får det gjort. I dag modtager klubben en rykker og en efterfølgende bøde, det slipper klubben helt for i 2018, og det tror vi på de fleste synes er en god ide, siger DBU Københavns administrationschef Jan Kristensen.

Du kan læse mere om ændringen på DBU Sjællands hjemmeside – klik her for at se nyhed.

Har du nogle spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte DBU Københavns turneringsafdeling på info@dbukoebenhavn.dk

Log ind