Måned

Genfastsætning af aflyste kampe

Stadig flere københavnske spillesteder har lukket ned for græsbanerne som en konsekvens af de store regnmængder. Det får indflydelse på afviklingen af de sidste turneringskampe, hvor mange kampe skal genfastsættes.

Læs nyheden

Stop for mob

I BK Hellas har man taget udgangspunkt i klubbens værdier og formuleret en adfærdspolitik, hvor man bl.a. har nultolerance overfor mobning.

Læs nyheden

Idrættens valgmøde

Kom til idrættens valgmøde og mød partiernes spidskandidater. Idrætsforum København afholder i samarbejde med DBU København og DGI Storkøbenhavn et klassisk valgmøde for alle idrætsforeningerne i Københavns Kommune

Læs nyheden

Futsal: Deltag i turneringen

Nu kan du tilmelde hold til årets futsal-turneringer for ungdom og senior via KlubOffice.

Læs nyheden

Regn skaber fortsat problemer

Mange københavnske spillesteder har lukket ned for græsbanerne som en konsekvens af de store regnmængder. Det kan nu få indflydelse på afviklingen af de sidste turneringskampe.

Læs nyheden

kvindelandsholdsspillere garanteres vilkår

Det er endnu ikke lykkedes DBU og Spillerforeningen at blive enige om en ny aftale for Kvindelandsholdet og U21-Herrelandsholdet. DBU er klar til at fortsætte forhandlinger efter de næste VM-kvalifikationskampe og garanterer spillerne honorar, bonus og forsikring til begge kampe.

Læs nyheden

NEDBRUD PÅ IT-VÆRKTØJER TORSDAG

Grundet et nedbrud hos TDC var en række af DBU's IT-værktøjer meget ustabile torsdag. Det havde konsekvenser for bl.a. Fodbold app'en, Mit DBU og KampKlar.

Læs nyheden

Spillesteder lukker resten af året

Flere spillesteder lukker græsbaner resten af året på grund af de store mængder regn.

Læs nyheden

Indstil frivillig til fodboldrejse

Kender du en frivillig som fortjener at blive hyldet for sin store indsats? DBU København trækker lod mellem 3 indstillinger, som kommer gratis med på årets frivillighedstur til Hamborg.

Læs nyheden

Flere græsbaner lukket i København

På grund af den senere tids kraftige regn har mange anlæg været nødsaget til lukke græsbaner for kamp og træning. Se oversigt her.

Læs nyheden

Log ind