Måned

Program for forårssæsonen

DBU Københavns turneringsafdeling har nu færdiggjort det endelige program for den kommende forårssæson.

Læs nyheden

Søg penge til klubudvikling

DBU Københavns udviklingspulje 2017.

Læs nyheden

Dialog om turneringsfodbold

Ny dato for møde om turneringsreglement, dispensationsregler, fællesrækker ungdom og det videre turneringssamarbejde med DBU Sjælland

Læs nyheden

Udviklingspulje: Rekruttering og fastholdelse i børnehøjde

I KFUM har man forsøgt at rekruttere nye ledere og instruktører til arbejdet med klubbens afdeling for U6 og U7. Det er nødvendigt for at kunne tiltrække og fastholde nye medlemmer blandt de yngste fodboldspillende drenge og piger.

Læs nyheden

Udviklingspulje: Trænerakademiet i Dragør

Midler fra DBU Københavns udviklingspulje har været medvirkende til, at man i Dragør Boldklub har kunne fokusere på klubbens ”Trænerakademi”.

Læs nyheden

Udviklingspulje: Frivillighedskoordinator skaber den røde tråd

Midler fra Udviklingspuljen har givet BK Union mulighed for at ansætte en frivillighedskoordinator, hvilket har styrket struktureringen og systematiseringen af det frivillige arbejde i klubben fra Genforeningspladsen.

Læs nyheden

Lodtrækning: Rekordstor tilmelding til 7éren

7’eren for kvinder har ikke været afviklet siden 2013, men er nu tilbage med rekordstor tilmelding i 2017 - 21 hold er tilmeldt.Også på herresiden har der været stor interesse for turneringen, idet man her har rekordstor tilmelding med 36 hold.

Læs nyheden

Lodtrækning til DBU Pokalen 2017-2018

DBU København har nu trukket lod til 1. runde af DBU Pokalen 2017.

Læs nyheden

#flerepigespillere

Et U13 pigehold fra FA 2000 har succes med at få nye spillere via Instagram og egen hjemmeside. Nu håber de, at andre pigehold hopper med på vognen.

Læs nyheden

Log ind