Måned

KULTUROPGØR ER OP TIL JER

Emily Ronek har spillet fodbold siden hun var 5 år gammel. I 2013 flyttede hun til Danmark, hvor hun blev mødt af en fodboldkultur som hun gerne vil udfordre. Det forsøger hun nu at gøre som en del af DBU Københavns pigearbejdsgruppe.

Læs nyheden

Puljer Frigivet for Pige Øst forår 2018

Pigeindrangeringsgruppen fra DBU Sjælland og DBU København har besluttet følgende sammensætning af puljerne til turneringen foråret 2018.

Læs nyheden

GOD STEMNING OG STORE OPLEVELSER

Årets overraskelse i 2. Bundesliga, klubbesøg i kultklubben St. Pauli og et sprudlende HSV-hold, der fik sæsonens mest overbevisende sejr. Der var topunderholdning til de 40 klubfolk, som deltog i DBU Københavns frivillighedstur 2017.

Læs nyheden

BLEV KLOGERE PÅ TEENAGE- OG MOTIONSFODBOLD

DBU København og DGI Nordsjælland var værter for et Bevæg dig for livet seminar, hvor trænere og ledere blev klogere på teenagefodbold, og fodbold for voksenmotionister.

Læs nyheden

Futsal: Ungdomshold savnes

I flere alderskategorier savner DBU København ungdomshold i Futsal-turneringen. Tilmeldingen er åben til og med søndag den 26. november.

Læs nyheden

JOHN JOHN SKIFTER BANE

Foreningslivet i Nørrebro United blev et afgørende holdepunkt for den tidligere misbruger John Salby, der i dag er frivillig i Nørrebro-klubben.

Læs nyheden

INDPLACERING FOR FORÅRET 2018

Nu kan du se indplaceringen for foråret 2018.

Læs nyheden

Bevæg dig for livet-seminar: Gør jeres fodboldklub endnu bedre!

Sidste chance: Kom til inspirationsaften om teenagere og voksenmotionister, og få hjælp til, hvordan I kan gøre jeres fodboldklub endnu bedre og mere attraktiv for de særlige målgrupper. Seminaret er gratis for alle klubfolk og afholdes tirsdag den 28. november 2017, men du kan allerede nu tilmelde dig.

Læs nyheden

DBU Københavns op- og nedrykning for 11M efterår 2017

DBU Københavns Turneringsudvalg har lavet status på den aktuelle op- og nedrykningssituation i DBU Københavns 11Ms rækker.

Læs nyheden

Holdtilmelding 1 - 2018

DBU København har åbnet for holdtilmelding til foråret 2018.

Læs nyheden

Log ind