BEDRE LOKALE TRÆNINGSMILJØER

Torsdag d. 24.august kl. 17.30-20.00 afholder DBU København infomøde om de kommende TOP-centre, som er et ekstra træningstilbud for U10-U12 drenge med særlige forudsætninger.


Kom til infomøde om Top-Centre i Fremad Valby den 24. august. Foto: Klaus Sletting Jensen

DBU København er værter for møde om Top-Centre, som er et ekstra træningstilbud for U10-U12 drenge med særlige forudsætninger. Mødet afholdes torsdag d. 24.august fra. kl. 17.30-20.00 og foregår hos Fremad Valby i Bevægelseshuset - Julius Andersens Vej 8, 2450 Kbh. SV.

Tilmelding sker til mail: krik@dbu.dk

Mere om Top-Centre

I december 2016 offentliggjorde DBU planerne om at etablere mellem 15 og 20 TOP Centre rundt om i landet, der via samarbejde på tværs af landet skal optimere spillerudviklingen for godt 600 spillere med særlige spillemæssige forudsætninger.

Centrene skal placeres så de geografisk dækker Danmark mest muligt, så man samtidig kan sikre, at de udvalgte spillere fra de interesserede partnerskabsklubber maksimalt skal bruge 45 minutters kørsel for at deltage i den udvalgte afviklingsklub.

De udvalgte Top Centre skal i den forbindelse sikre det nødvendige spillergrundlag ved at inkludere interesserede partnerklubber i området, og ansøgerne skal derfor også leve op til en række personale- og trænerkrav på baggrund af en defineret fodboldfaglig filosofi. Herefter vil klubberne blive fordelt med fokus på at dække Danmark bedst muligt. 

Centrene vil efterfølgende blive offentliggjort i starten af november med henblik på opstart i midten af januar 2018.

Du kan læse mere om topcentrene her:

Log ind