Måned

Fodboldpiger har mere selvtillid

En stor undersøgelse fra UEFA med blandt andet danske deltagere viser, at fodbolden er med til at styrke selvtilliden blandt unge piger.

Læs nyheden

Job: Hjælp os med at styrke dansk breddefodbold

Med ansættelse pr. 1. august 2017 søger vi en stærk kommunikator, der kan hjælpe os med at styrke dansk breddefodbold på tværs af landet.

Læs nyheden

Møde om FLU’s organisationsudvikling

Invitation til høring om FLU’s organisationsudvikling. Ny struktur for breddefodbolden i Danmark

Læs nyheden

Tilmelding: Beach Soccer 2017

60 hold har allerede sat kryds i kalenderen og er klar til Beach Soccer 2017. Der er stadigvæk plads til flere, så få tilmeldt dit hold til fodboldfesten i Amager Strandpark.

Læs nyheden

Tilmelding til efterårets turneringer

DBU København åbner for tilmelding til samtlige børnerækker, ungdomsrækker samt laveste voksen-rækker for efteråret 2017 fra onsdag den 24. maj – 8. juni 2017.

Læs nyheden

Lodtrækning til 4. runde af DBU Pokalen

Det er ved at blive alvor i DBU Pokalen, hvor DBU København netop har trukket lod til 4. og sidste lokale runde inden turneringen overgår til hovedturneringen. Flere interessante opgør venter.

Læs nyheden

DBU Pokalen: Lodtrækning til 3.runde

2. runde af DBU Pokalen er tæt på at være afviklet og DBU København er nu klar med lodtrækningen til 3. runde, hvor en række interessante opgør venter.

Læs nyheden

DBU København søger udvalgsmedlemmer

DBU København søger nye udvalgsmedlemmer til Turneringsudvalget, der vil være med til at videreudvikle den københavnske fodbold

Læs nyheden

Tilmelding: København Beach Soccer Cup

Læs nyheden

Log ind