MENU

GOD STEMNING OG STORE OPLEVELSER

Årets overraskelse i 2. Bundesliga, klubbesøg i kultklubben St. Pauli og et sprudlende HSV-hold, der fik sæsonens mest overbevisende sejr. Der var topunderholdning til de 40 klubfolk, som deltog i DBU Københavns frivillighedstur 2017.


De mange frivillige trænere og ledere foran Volksparkstadion i Hamborg. Foto: DBU København

Der var god stemning og masser af fodboldsnak, da 40 frivillige i lørdags satte mod retning Kiel, hvor hjemmeholdet Holstein Kiel var værter for en overraskende topkamp i 2. Bundesliga. Oprykkerne, der inden kampen var placeret på 1. pladsen tog imod Ingolstadt 04 på et udsolgt stadion i Kiel, hvor der var kamp om hver eneste ståplads og sæde.

Det var første gang i Bundesligaens 54-årige historie, at Holstein Kiel kunne indtage 1.pladsen i den næstbedste række, og der var derfor store forventning inden kampen, som desværre endte målløs til trods for den flotte opbakning.

Næste stop på turen var Hamborg, hvor medlemmer fra DBU Københavns Ungdomsformandsklub koblede sig på turen efter at de havde besøgt den lokale klub SC Eilbek, og været til oplæg i det lokale forbund. En aften med masser af hygge og fodboldsnak blev fulgt op, at et spændende klubbesøg lørdag formiddag, hvor FC St. Pauli var værter. Her fik de mange frivillige mulighed for at komme helt tæt på den tyske kultklub på en rundvisning, som bød på mange anekdoter og gav et indblik i en unik fan- og klubkultur.

Weekenden sluttede fornemt af på Volksparkstadion, hvor hjemmeholdet HSV vandt en flot sejr på 3-0 over Hoffenheim. Det var hjemmeholdets største sejr i indeværende sæson og dermed også en fin afslutning på en frivillighedstur, der som altid bød på masser af fodboldsnak og dialog mellem de mange frivillige, som var bredt repræsenteret fra klubber under DBU København. 

Vi glæder os til en nyt tur i 2018. 

Log ind