Bliv fodbolddommer

De københavnske fodbolddommere er ikke i tvivl - dommerbeskæftigelsen har givet dem ledelseserfaring og evnen til at løse konflikter og håndtere pres. Nu har du chancen for at træde ind i fællesskabet og blive fodbolddommer for DBU København.


Nu har du mulighed for at komme i gang med dommeruddannelsen. DBU København udbyder næste kursus i slutningen af oktober. 

DBU København skal bruge fodbolddommere til de mere end 10.000 årlige dommerpåsætninger, som får fodbolden til at rulle på de københavnske fodboldbaner.

Ca. 230 fodbolddommere er aktive i DBU København, hvor de dømmer alt fra ungdomskampe til Københavnsserien. Fælles for de mange fodbolddommere er først og fremmest, at de dømmer fordi de synes det er sjovt, og fordi det giver dem følelsen af at gøre en forskel for fodbolden og foreningslivet, ligesom de udfordres på et personligt plan. Det er nogle af konklusionerne i en ny undersøgelse, hvor 107 københavnske fodbolddommere har forholdt sig til, hvorfor de dømmer kampe og hvad det betyder for dem.  

DBU København udbyder i den kommende tid en række dommergrundkurser. Uddannelsesgebyret er på kr. 1990, men gebyret kan modregnes i de omkostningsgodtgørelser som man modtager som fodbolddommer.  

Det første kursus afholdes i slutningen af oktober og starten af november – se nedenstående datoer. Flere kurser følger i løbet af vinteren.

Datoer:

27. og 28 oktober: Teoriundervisning

3. november: Praktisk dag

4. november: Dommereksamen

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig her – såfremt du ønsker at uddannelsesgebyret modregnes i din omkostningsgodtgørelser bedes du kontakte os på dommer@dbukoebenhavn.dk for tilmelding.

Du kan læse mere om dommeruddannelse her.

Vi glæder os til at se dig på banen.


Log ind