Måned

Fodbold i Fælledparken for ældre mænd

Af: DBU København kommunikation

Fodbold samarbejdet mellem DBU København og Ældresagen er nu nået til Fælledparkens kunstgræs. Hver tirsdag kl. 10.00 er der fodboldtræning en times tid, hvorefter det er muligt at klæde om og drikke kaffe i BK Skjolds klublokaler.

Læs nyheden

Ansøgning åbner til de højeste ungdomsrækker på Sjælland og i København

Af: DBU Sjælland Kommunikation

Fra 1. maj til 13. maj er der åben for ansøgninger til de højeste fælles ungdomsrækker. Her kan du læse om ansøgningsproceduren.

Læs nyheden

FC København og FC Nordsjælland topper ny licensrangering

Af: DBU Kommunikation

De to sjællandske klubber FC København og FC Nordsjælland topper med 4,5 stjerner listen over indrangering i introduktionen af et nyt licenssystem for ungdom, herrer. Stjernerne uddeles på baggrund af både en samlet score og minimumskrav. Der lægges i bedømmelsen vægt på både klubbens succes med at producere talenter og investeringen i de organisatoriske rammer.

Læs nyheden

Er I gode til førstehjælp i jeres klub?

Af: DBU København kommunikation

Som følge af et samarbejde mellem DBU, Røde Kors og Trygfonden har DBU København fået mulighed for at tilbyde fire af vores klubber et 6-timers førstehjælpskursus for op til 16 deltagere i klubben incl. en hjertestarter for kun kr. 4.000. Den reelle pris er kr. 20.400. Læs her hvordan I kan komme i betragtning.

Læs nyheden
Nu kan du igen få regnbuefarver på armen

Nu kan du igen få regnbuefarver på armen

Af: DBU Kommunikation

Alle landets fodboldklubber kan igen bestille anførerbind i regnbuens farver og dermed være med til at støtte op om budskabet, at fodbold - naturligvis - er for alle.

Læs nyheden

NÅR LEGEN ER GOD...

Deltagerne til DBU Københavns børnetrænerseminar fik lov til at opleve på egen krop, hvad der sker, når legen er god. Instruktørerne Balder Brøndsted og Magnus Bentzen udfordrede deltagerne med både teori om pædagogisk idræt og leg i praksis, og der blev gået til begge dele med stor entusiasme.

Læs nyheden

DBU giver støtte til 10 projekter

Af: DBU Kommunikation

DBU’s Udviklingspulje har netop uddelt midler. Og blandt dem, der har fået støtte fra puljen, er projekter, som omhandler den rød-hvide fest til EURO 2020, e-sport, skolefodbold og de danske fodboldfans.

Læs nyheden

Flot fremgang i DBU København

Af: Dan Pedersen

Klubberne under DBU København viser vejen med en flot medlemsfremgang på 2.289 medlemmer. Flotte tal, som bidrager væsentligt til den nationale fremgang på 3.383 medlemmer i de danske fodboldklubber.

Læs nyheden

Få flere småfolk i klubben

Så er tiden inde til at få de små størrelser på græs. Med Bold & Bevægelse kan børn helt ned til 2-års alderen lege og have det sjovt med en bold og en forælder.

Læs nyheden

UNDGÅ AT BLIVE TABERDØMT - UDFYLD HOLDKORT I GOD TID

Vi oplever desværre, at der stadig er uklarhed omkring udfyldelse af holdkort. Vi har derfor foldet vores FAQ ud, så dig og din klub har mulighed for at orientere jer i reglerne her.

Læs nyheden

Log ind