Fodbold i Fælledparken for ældre mænd

Fodbold samarbejdet mellem DBU København og Ældresagen er nu nået til Fælledparkens kunstgræs. Hver tirsdag kl. 10.00 er der fodboldtræning en times tid, hvorefter det er muligt at klæde om og drikke kaffe i BK Skjolds klublokaler.

Af: DBU København kommunikation

Fodbold initiativet er for alle ældre mænd +62, der har lyst til fodbold og samvær. Der er tilknyttet en DBU-træner de første ti træninger, hvorefter det er meningen, at initiativet skal være selvkørende med hjælp fra frivillige og BK Skjold.

 

For nogle af de fremmødte er det mere end to årtier siden, de sidst har betrådt grønsværen, for andre er det allerførste gang. Men fælles for dem alle er, at de har lyst til at lave noget aktivt og sjovt sammen med andre mænd og have mulighed for at tale sammen over en kop kaffe efter træningen.

 

Fodbold for ældre mænd har kørt siden foråret 2018 på Amager og er nu godt forankret i Sundby Boldklub. På mandag åbner en ny lokation i Valby, og der er planer om to lokationer mere i København. Det er muligt at træne på alle lokationer, hvis man har tid og lyst. Man kan bare møde op.

 

DBU København

Mandag kl. 10.00 omklædt. Boldklubben Frem, Julius Andersens Vej 7, København SV

Tirsdag kl. 10.00 omklædt. Boldklubben Skjold, P.H. Lings alle 10, 2100 København Ø

Onsdag kl. 11.00 omklædt. Sundby Boldklub, Raffinaderivej 23, København S.

Log ind