DBU København launcher nu verdens første e-fodboldtræner kursus, E1. Kurset imødekommer en massiv efterspørgsel fra vores Københavnske medlemsklubber om kvalificerede e-fodboldtrænere, der kan træne de mange nye klubmedlemmer, der vil gå til e-fodbold i en lokal fodboldklub.

Henrik Selch, e-sport konsulent i DBU København, fortæller om det nye initiativ:​

- I København er der rigtig mange, der lige nu spiller e-fodbold hjemme på værelserne. Med vores succesfulde start på DBU Københavns e-fodboldskoler i uge 32 i Grøndal Multicenter, er interessen for at dyrke e-fodbold i en rigtig fodboldklub nærmest eksploderet.

Med DBU København E-foboldtræner kurset, E1, kan vi være med til at sikre, at de mange børn og unge snart kan dyrke deres passion for e-fodbold under kyndig vejledning af uddannede trænere i sunde fællesskaber ude i vores fantastiske fodboldklubber i hovedstaden. 

E- fodboldtrænerkurset vil ikke kun have fokus på udvikling af evnerne inden for e-fodbolden. Også græsfodbold, fysiske, kostmæssige, mentale og menneskelige aspekter vil være på pensumlisten.  Et 360 graders fokus på børn og unges sunde udvikling, er en naturlig del af vores mindset her i DBU København.

DBU Københavns E1-trænerkursus er et 9 timers kursus målrettet unge og voksne gamere, der ønsker at hjælpe børn og unge med at dyrke e-fodbold. Du skal være fyldt 13 år for at kunne deltage i kurset.

Læs mere om E1 her