Nu har I chancen for at lege med en fodbold. DBU København og DBU Sjælland er klar med nye eFodbold-stævner fra den 15. februar og de kommende fem mandage. Tilbuddet er åbent for alle klubber.

HVEM KAN DELTAGE?

Alle fodboldklubber kan deltage i stævnet. Det eneste det kræver er, at spillerne har en PS4 og FIFA 21. Minimumsalder er 13 år. 

HVORNÅR ER NÆSTE STÆVNESTART?

Første runde af stævnet afholdes den 15. februar 2021 kl. 18:00. Monday Night eFootball afholdes over fem mandage med indledende gruppespil og færdiggøres med en finalerunde mandag den 22. marts. Alle runder starter klokken 18:00 og slutter klokken 21:00.

HVORDAN SPILLES DER KAMPE?

Et hold består af to spillere. Hver spiller én kamp mod et modstanderhold.

Stævnet består af fem indledende runder med gruppespil og playoff med single elimination. Top 16 går videre til finalerunden som afholdes med indledende gruppespil og playoff med double elimination. 

PRÆMIER?

Der udloddes præmier til vinderne af de enkelte indledende runder samt til første, anden og tredje pladsen ved finalerunden. Præmierne vil være bolde, træningsudstyr eller andet til gavn for hele klubben dit fodboldhold.

HVAD KOSTER DET AT VÆRE MED?

Deltagerprisen for hele stævnet er 200 kr. pr. hold.

TILMELDING

Ønsker du at tilmelde et eller flere hold til Monday Night Efootball, skal du klikke her.  Tilmeldingen er endeligt registreret, når vi har modtaget din betaling.  

Frist for tilmelding er den 11. februar.