KBU

KBU Ungdoms finaler 15/9-62

KBU Pokalfinaler

Drenge og Junior

1962 i Idrætsparken

Drenge og junior pokalfinalen blev som sædvanlig spillet i Idrætsparken. I 1962 blev kampene ifølge turneringsreglementet afviklet uden forlænget spilletid, så en ny kamp skulle fastsættes i tilfælde af uafgjort.

Drenge-pokalfinalen gik over i historien, da der skulle spilles hele tre kampe før man havde fundet en vinder. Første kamp endte 1-1, næste kamp 2-2 og først i tredje kamp lykkedes det Vanløse at besejre KFUM med 4-1. De første to kampe blev afviklet i Idrætsparken og tredje kamp blev spillet på Østerbro Stadion.

Junior-pokalfinalen blev afgjort og afviklet på en dag. AB slog Fremad Amager 2-1.

1962 var året hvor AB flyttede fra Nørre Alle til Bagsværd (Gladsaxe Kommune), hvor et helt nyt anlæg stod klar til klubben. Det var imidlertid kun seniorafdelingen som flyttede i første omgang. Først i 1965 flyttede ungdommen til Bagsværd - så Lilleputter, Drenge, Juniorer og Ynglinge spillede sidste sæson i KBU i 1964.

Kendte fra sportens verden deltog i Drengefinalen i 1962, nemlig den senere sportsjournalist Steen Ankerdal og næstformand i Danmarks Idræts Forbund Preben Staun, der begge deltog på KFUMs drengehold.