Sunred Beach

sunred_beach 1.jpg

Stiftet
1. oktober 2006

Bedste herrehold
2019 efterår - :
Serie 2
2015 efterår - 19 forår :
Serie 1
2012 efterår - 15 forår :
Serie 2
2011 efterår - 12 forår :
Serie 3
2009 efterår-2011 forår :
Serie 4
2009 forår :
Serie 3
2008 :
Serie 4
2007 :
Serie 5

Spilledragt
Rød trøje samt røde shorts og sorte strømper (fra 2016)
Rød trøje samt sorte shorts og strømper (fra 2009)
Sort/rød længdestribet trøje samt sorte shorts

Med hos DBU København
2007 til nu

Spillested
Ryparken (2013)
Genforeningspladsen

Rækkevindere
2015 :
Serie 2 pulje 4
2012 :
Serie 3 pulje 7
2011 :
Serie 4 pulje 12
2007 :
Serie 5 pulje 17

Det hele startede som en hurtig bemærkning, under Thomas Helmig Nielsens (den første målmand i klubben) polterabend i 2006. Det var de 5 pionerer (Rasmus Hvidtfeldt, Christian Hørup, Carsten Boserup, Jesper Rønman og Thomas Helmig Nielsen), som hurtigt blev enige om at det kunne være fedt at have ens helt eget 7-mands hold. Det helt store ryk kom, da Ilia Shokraneh kom i spil. Han var meget interesseret og fik hurtigt skaffet over 10 spillere, som også var klar. Så lige pludselig var målet ændret fra 7-mands til 11-mands fodbold, hvilket samtidig betød at man kunne være med under KBU. Det første bestyrelsesmøde blev afholdt, hvor vedtægterne blev godkendt for klubben og bestyrelsen blev valgt. Jesper Rønman blev valgt som klubbens første formand, da han havde en stor andel i at klubben var blevet til noget. Klubben var også navneløs, indtil dette møde, så der blev kastet en masse navne op i luften. Det endte med det meget slagkraftige Sunred Beach, som Rasmus Albrechtsen havde foreslået.

Navnet blev valgt pga. den meget internationale klang og da det frit oversat relaterer til klubben, som alle på holdet har spillet i – nemlig Solrød FC. Man søgte med det samme om medlemskab i KBU, hvilket var en større udfordring end som så. Hele København blev finkæmmet og det endte med at Jesper Rønman´s gamle klub BK Union, gav lov til at bruge deres bane 2 (Indhegningen) om søndagen. Dermed var en ny klub født. 21/12 2006 kom der en fantastisk nyhed og en god julegave - Sunred Beach var kommet med i turneringen på sidste mandat.

Turneringen blev startet 20/4 2007 mod Cand.merc Jurnited, på en meget blæsende bane ude på Kløvermarken. Kampen endte 2-2 og vil blive husket for 2 kæmpe drop af Thomas Helmig, og klubbens første officielle mål, som blev scoret af Ilia Shokraneh. Herfra gik det stødt op ad bakke hele sæsonen, som resulterede i 20 kampe i træk i turneringen uden nederlag. Der var dog spænding til det sidste, da der var 3 hold som kæmpede om de 2 pladser der ville give oprykning. Det endte med at Sunred i sidste kamp mod FC Du Nord skulle vinde for at blive nr. 1, samtidig måtte man ikke tabe med 2 mål, da det ville gøre at man ville blive nr. 3. Selve kampen blev en gyser uden lige. Sunred kom hurtigt foran 2-0 og styrede mod mesterskabet, men dommeren ville lege med. Så efter et brækket ben til dem, en ambulance på banen, 5 stolpeskud og 2 gule kort til Sunred - stod den lige pludselig 2-2. Det holdt til 3 minutter inde i overtiden, hvor Kasper Mortensen helt fortjent kunne skyde mesterskabet i hus, til stor jubel og champagnesprøjt. Klubben var hermed rykket op i serie 4.

Sideløbende med turneringen, spillede Sunred pokalturnering, hvor man nok fik den hårdest mulige lodtrækning. Sunred skulle starte mod Tårnby FF fra serie 2, som senere rykkede op i serie 1. Sunred spillede kun på udebane i den turnering og derfor skulle man en tur til Taarnby. Det endte med en sikker 2-0 sejr, hvor Sunred virkelig viste at de hører til højere oppe. Det resulterede i at Sunred nu skulle møde Vanløse IF, som lige var rykket op fra Danmarksserien til 2.division. Det var Davids kamp mod Goliat og selvom Sunred holdt Vanløse fra scoringer i 25 minutter, endte det med et nederlag på 7-0. Så i Sunred Beach´s første sæson endte det med en 1. plads i Serie 5 og oprykning til Serie 4, hvilket også var klubbens mål, men stadig en fantastisk præstation, hvis man ser på at mange af holdets spillere ikke havde spillet sammen før, og at der ikke blev trænet én eneste gang hele sæsonen.

Første kamp var den omtalte - 20. april 2007 på udebane mod Cand. merc Jurnited, som man spiller 2-2 mod. 25. april spilles første hjemmekamp, hvor man slår Semler 4-1.

Sunred Beach er "fordansket" engelsk for Solrød Strand.

Sunred_Beach 2.png

Tidligere logo