Kunsten at sætte hold

Når et hold – ikke mindst et 1. hold – skal sættes, kan man ikke bare tage de 11 bedste og placere dem på de respektive pladser i systemet. Det er regel nr. 1. Regel nr. 2 lige så oplagt : Husk, at intet menneske er så følsomt som en fodboldspillere. Oveni det bør man nøje indprente sig følgende 8 andre regler :

3) Det er udelukket at spiller A kan benyttes på holdet, for sker det melder spiller B sig ud.
4) C er skilsmissebarn og derfor skal der tages særlige hensyn. Husk at C kun kan spille hjemmekampe og kun på 3. holdet.
5) D og E er begge månedslønnede – så se derfor bort fra dem i månedens første uge, hvor de ser 44 spillere på banen ad gangen.
6) Husk, at kampen for 3. holdet i denne spillerunde er mod naboklubben – så holdet i den kamp skal gøres så stærkt som muligt.
7) Hvis kampen skal spilles søndag morgen kan det ikke nytte at sætte F på holdet, for han tager på det lokale værtshus lørdag aften.
8) Glem ikke at spørge spillerne, hvilken plads de vil spille. Hvis ikke G kan tilfredsstilles så prøv at give ham en sodavand og bed ham denne ene gang at spille noget andet.
9) Husk, at træningsindsats og opførsel ikke må spille ind ved bedømmelsen af spillere.
10) Spar arbejdet med at give en mødetid – spillerne kommer alligevel ikke før, det passer dem.

Til slut bør du naturligvis som leder være klar over, at du har gjort dig fortjent til kritik fra alle sider – og at kritikken aldrig udebliver. Du vil blive beskyldt for personlig forfølgelse og uden tvivl blive tilbudt en lejlighed på Ebberødgård af de forurettede.

Morer du dig over det læste, så vær helt forvisset om, at du har ikke fattet en brik af, hvad det handler om.

Kilde : GVIs medlemsblad 1961 nr. 9

GVI.png

Kilde GVIs klubblad 1961

Nummer 46 GVIs 1. hold 2018.jpg

GVIs 1. hold foråret 2018 - gad vide om anvisningen stadig følges i GVI