Måned

MONDAY NIGHT EFOOTBALL

Monday Night Efootball er tilbage! Din fodboldklub har nu muligheden for at deltage i stævnet, som afholdes hver mandag fra uge 7-12, hvor I gamer mod andre eFodboldhold online.

Læs nyheden

Stil spørgsmål til bestyrelsen

Forud for DBU Københavns repræsentantskabsmøde den 15. marts afholdes to spørgetimer og et enkelt dialogmøder, hvor man kan stille spørgsmål til fusionsaftalen og DBU Bredde Øst.

Læs nyheden
Dansk børnefodbold skal være den bedste i verden

Dansk børnefodbold skal være den bedste i verden

Af: DBU Kommunikation

Børnerettigheder, fælles værdier og løfter og en ambition om at få den bedste børnefodbold i verden. Det er planen, som DBU’s bestyrelse har godkendt efter halvandet års analyser og workshops med en lang række repræsentanter på tværs af bredde- og elitefodbolden. Styrkelse af børnefodbold er afgørende for dansk fodbolds fremtid, lyder det fra DBU's formandskab

Læs nyheden

Der lægges op til mere eFodbold i fodboldklubberne

Af: DBUK Kommunikation

I søndags deltog 7 klubber i eFodboldtrænerkurset E1 - udbudt i Det Digitale Klubhus. Udbyttet var stort og deltagelsen aktiv. Det lover godt for eFodbold´s fremtid i fodboldklubberne.

Læs nyheden
De danske trænere er vilde med DBU Træningsprogrammer

De danske trænere er vilde med DBU Træningsprogrammer

Af: Rasmus G. Thomsen, DBU Bredde

En brugerundersøgelse fra DBU Bredde blandt flere tusinde danske trænere viser stor tilfredshed med DBU Træningsprogrammer. Når corona-situationen tillader mere struktureret træning, udsendes programmerne igen ugentligt.

Læs nyheden

JOHNNY HAR KÆMPET RØVEN UD AF BUKSERNE FOR HUSUM BOLDKLUB

Johnny Nielsen har været igennem hele følelsesregistret som formand for Husum Boldklub. I 2020 blev han kåret som årets leder af DBU København for sin vedholdende indsats, der har været afgørende for at nå i mål med to store anlægsprojekter.

Læs nyheden

Brug af andres fotos kan koste dyrt

Af: Ina Tofterup, DBU Jylland Kommunikation

Billund IF var meget tæt på at ryge i en dyr fælde, da de brugte et foto fra internettet på en kampinvitation. Googler du også nogle gange et billede til at bruge på klubbens hjemmeside eller på sociale medier? Så læs lige med her.

Læs nyheden
Støt op om din fodboldklub i en svær tid

Støt op om din fodboldklub i en svær tid

Af: Sarah Hoffmann, DBU Bredde

Mange fodboldklubber kæmper i øjeblikket særligt hårdt efter snart et år med corona-udfordringerne på slæb. Vi opfordrer til, at alle medlemmer støtter op om deres lokale fodboldklub, hvad end det handler om at bidrage med frivillig hjælp eller kontingentbetaling.

Læs nyheden

Log ind