Flere kandidater til bestyrelsen

40 klubber er tilmeldte til DBU Københavns repræsentantskabsmøde, som afholdes på mandag den 25. februar. Det tegner til at blive et spændende møde med flere kandidater til bestyrelsen.

Der er stor interesse for DBU Københavns kommende repræsentantskabsmøde, der afholdes på mandag fra kl. 17:00 på Hotel Scandic i Sydhavnen.

Et af de forslag, som repræsentantskabet skal tage stilling til omhandler en ny struktur i dansk fodbold, der har været fremlangt på delegeret-/repræsentantskabsmøder i hele landet. Principerklæring 2.0 uddyber det fælles politiske afsæt for alle lokalunioners fortsatte deltagelse i reformarbejdet, som skal sikre, at dansk breddefodbold får en ny struktur både administrativt og politisk.

På mødet vil der desuden være gennemgang af regnskab, godkendelse af kommende budget og valg til DBU Københavns bestyrelse, hvor Henrik Ravnild, Diana Andersen, Tobias Ilum, Jesper Gradert og Linda Sørensen alle modtager genvalg til bestyrelsen.

DBU København har desuden modtaget tilsagn fra flere kandidater, som modtager nyvalg til bestyrelsen.

Dermed er der udsigt til kampvalg for første gang i flere år, når klubberne samles mandag.

Se hvilke klubber, som er tilmeldt repræsentantskabsmødet.

Tilmelding til spisning efter mødet er nu lukket, men alle klubber har ret til at møde op på dagen og deltage/stemme – j.fr. DBU Københavns love

Se årsberetning, dagsorden, regnskab og andet relevant materiale forud for mødet – klik her.

Log ind