11 for Health


"11 for Health" har kørt siden 2016, og i løbet af de 5 år, har op imod 30.000 elever fra mellemtrinnet deltaget. Programmet sætter, med enkle midler og dokumenteret effekt, sundhed og trivsel på skoleskemaet i 4., 5. og 6. klasse. Der er tale om meget mere end undervisning i fodbold, og helt bogstaveligt skal eleverne lære at drible udenom usunde fødevarer, score gode venskaber og vinde en glæde ved bevægelse og idræt, som de kan tage med sig videre ud i livet.

Hvor ”11 for Health” tidligere krævede deltagelse på et lærerkursus, inden man gennemførte forløbet på sin skole, er der nu åbnet op for at alle frit kan gå igang. Der er mulighed for at køre enten det originale forløb, som strækker sig over 11 uger, eller en forkortet version, der varer 5 uger og som kan tilgås HER. Det er dog også muligt at lave sin helt egen version eller blot at bruge undervisningsmaterialet som inspiration til sin undervisning.

Lettilgængelige undervisningsmaterialer

For at gøre det nemt tilgængeligt for dig som underviser, har vi udviklet dette website, hvor det er muligt at finde alt hvad du har brug for, hvis du gerne vil i gang med "11 for Health".

Ved at klikke på boksene herunder, kan du finde relevant information om aktiviteten samt tilgå undervisningsmaterialet til hver af de 11 uger. Du kan også se videoer af øvelserne og meget mere.
Hvis du kender aktiviteten i forvejen og vil direkte til undervisningsmaterialerne, så klik HER.

 

Har I spørgsmål til "11 for Health", er I meget velkomne til at kontakte projektleder Tina Enestrøm på mail: tina@dbu.dk eller tlf.: 4326 2222.