Slutstillinger

Her vises slutstillingerne i de mange turneringsrækker. De er vist i omvendt kronologisk orden - øverst de seneste og nederst de første fra 1903. Hele turneringsstrukturen og dens udvikling er beskrevet under Aldersklasser for de respektive grupper.

Placeringer ved diverse DM (Danske mesterskaber) er vist under Oversigter, Dank Mesterskab og for inde-fodbold under Oversigter, Inde-fodbold og for  Futsal under Oversigter, Futsals enkelte aldersklasser

Placeringer i overbygningsrækker og fællesrækker - incl. DBUs rækker - for både senior (herre og kvinder), ungdom og ældre er vist under oversigter. Det gælder også Futsal-rækker og Old Boys-DM.

Vindere af københavnske (KBU og senest DBU København) pokalturneringer - se de særlige afsnit under aldersklasser og pokalturneringer for de enkelte sæsoner. Her i slutstillingerne er vist resultaterne af kampene i de københavnske senior-pokalturneringer (dog er der enkelte huller, hvor de indledende kampes resultater ikke kendes).

Vindere af de københavnske inde-KM - for både ungdom, senior (herre og kvinder) samt Old Boys - er vist under oversigter.

Vindere af københavnske Futsal-rækker er vist under oversigter - turneringsrækker er med i de enkelte års slutstillinger.

Under enkelte år er angivet resultater af kampe udløst af placeringer i de ordinære turneringsrækker - kvalifikationskampe, evt. nedrykningskampe samt kampe om slutspil. 

Stillinger er skrevet direkte af fra KBUs og/eller DBUs årsberetninger - med de fejl, som stillingerne i disse årsskrifter kan være behæftet med. Dog er trukne hold, der i årsberetningerne er angivet med "0 point" og "0-0" i score blot angivet - de tæller med hos de andre hold i rækken, der alle så er noteret for 2 point (og målscoren 0-o) i de kampe, de skulle have spillet mod de trukne hold.

Især i de seneste årtier har man ofte ombrudt rækker midtvejs i turneringsåret - og især i de første år hvor det er sket er kun stillingen i sidste halvår taget med i årsberetningen og dermed også her.

Enkelte år har man udeladt stillinger for børn frem til at man helt stoppede med at stillingsføre de yngstes turneringer efter vedtagelsen af DBUs "Holdninger og handlinger".

I rækkenavnene angiver
"KS" Københavnsserien
"F" angiver at det er en forårsække,
"E" at det er en efterårsrække.
"-" efter pointantal angiver at holdet er udeblevet/taberdømt undervejs i mindst 1 kamp
"d" efter pointantal angiver at holdet har anvendt spillere på aldersdispensation og derfor ikke har kunnet erklæres rækkevinder .

I de første årtier har hold med samme pointtal opnået samme placering - i en del tilfælde er der udskrevet omkamp især om 1. pladsen.

Der er desværre et par år, hvor vi ikke har alle data - der er de taget med, som vi har fundet i DBU Københavns arkiver.

Igennem årene har placeringerne i toppen af de københavnske rækker givet adgang til enten slutspilskampe eller kvalifikationskampe til overbygningsrækker. Resultaterne de enkelte år er skrevet ind.