Oversigter og statistikker

Her er samlet en rækker oversigter og statistikker.

Der indledes med KBUs/DBU Københavns medlemstal - både klubber og spillere - gennem årene og de enkelte klubbers medlemstal i de år, hvor de blev offentliggjort af KBU i sine årsberetninger. I nyere tid er klubbernes og DBU Københavns medlemstal opdelt i kategorier også - som regel i form af "Top 10" på klubsiden.

Futsaldeltagelsen - hvilke hold og rækker har de enkelte klubber deltaget med og i de enkelte år - er vist.

DBU var ikke fra start på banen med landsdækkende rækker - de er kommet til hen ad vejen. Først for herresenior, senere bredt sig til damer/kvinder og de ældste ungdomsklasser på både drenge- og pigesiden. Lokalunionerne udbyggede med fællesrækker for subeliten og for de yngre ungdomsklasser - det gælder både på Kvindesiden og for ungdom af begge køn. De københavnske klubbers placeringer i rækkerne er vist år for år. 

KBU - og DBU København - har haft en hel del pokalturneringer. Vinderne de enkelte år er vist for hver - dog er Sommerpokalturneringen og B-pokalturnering vist under "Slutstillinger" de enkelte år samt under pokalturneringer i afsnittet !Aldersgrupper og pokalturneringer".. 

KBU arrangerede i en række år på begge sider af årtusindskiftet indendørs Københavnsmesterskab for både herrer, kvinder, ungdom, børn og Old Boys. Vinderne de enkelte år - mangler desværre et par år, hvor de ikke kunne få plads til dem i KBUs årsberetning - er vist. 

Indendørs fodbold blev i stedet Futsal. Vinderne er vist for de enkelte år.