Vanløse FDF Boldklub

DBU K.png

Stiftet
1. december 1961

Bedste herrehold
B-rækken

Spilledragt
Gul trøje med FDF-skjold samt røde shorts - i ansøgningen om optagelse angives hvide shorts og blå strømper

Med hos KBU
1962-67

Spillested
Damhusengen med omklædning på Vanløse Skole

Vanløse FDF Boldklub ved formand Erling Larsen søger om optagelse hos KBU op til 1962-sæsonen. Man må desværre meddele, at det ligger lidt tungt med spilleplads. Man har søgt stadsgartneren om lov til at benytte bane nr. 1 i den nordlige del af Damhusengen lørdag 15-18 og søndag 8-10 - men man havde ikke kunnet opnå tilsagn på ansøgningstidspunktet (ville først blive afklaret engang i februar). Man gør også opmærksom på, at man yderst nødig vil spille i kirketiden. I ansøgningen angives, at man udover formanden Erling Larsen er 12 aktive seniorspillere (listen findes hos KBU) - alle angivet med navn og stilling, samt 50 ungdomsmedlemmer og 15 passive medlemmer.

Klubbens oprindelige love er fremsendt sammen med ansøgningen - forsynes af KBU med 2 røde streger ud for, at klubben efter de love kun er åben for aktive FDFere og at formålet er at udøve boldspil blandt FDFs kr. 19 og 31. De formodes at være blevet rettet til, så klubben er åben for alle - et krav for at blive medlem hos KBU. Klubben kommer med i KBUs turnering i 1962 med et enkelt seniorhold og 2 ungdomshold. Klubbens kontaktadresse er Erling Larsen, Tryggevældevej 89, Brønshøj – og man spiller sine kampe i Damhusengen med omklædning på Vanløse Skole. Man har skullet leve op til at være friske FDFere, for første kamp klubben spiller er 25. marts kl. 08.15 ude mod Landbohøjskolen – første hjemmekamp er 31. marts mod Pioneren.

Først 7. december 1966 ansøger man KBU om at blive fuldt = ordinært KBU-medlem - og opnår denne status 27. december 1966.

Med udgangen af sæson 1967 er det slut med tiden i KBU. Man er nu ellers vokset til stadig et enkelt seniorhold, men nu 3 ungdomshold. Kontaktpersonen er uændret Erling (Linderoth) Larsen, - blot med en ny adresse i Mimersgade 28, 3, N. Hjemmebane er stadig Damhusengen – nu angives det, at det er for enden af Vanløse Byvej.