2900 United

United_2900.png

Stiftet
9. januar 2018

Bedste herrehold
2019
7M
2018 efterår
U19 drenge
2018 forår
Serie 5

Spilledragt
Mørkeblå trøje, mørkeblå shorts og hvide strømper

Med hos DBU København
2018 til nu

Spillested
Gentofte Sportspark

Klubben stiftes af en række unge i 17-19 års alderen med Rasmus Lund som første formand. I sommeren 2017 besluttede den kommende formand Rasmus Lund og den kommende næstformand Christoffer Zohnesen sig for, at de gerne ville begynde at spille fodbold igen. De savnede det sociale, og selve fodboldspillet, men ville gerne være mere selvstyrende end det var muligt i en allerede etableret klub, eller på et lukket hold. De besluttede sig derfor for at starte deres egen klub, hvor de selv havde mulighed for at styre det hele, lige fra at skaffe sponsorer til at designe logo og tøjet. Dette viste sig at være en stor opgave, hvorfor den kommende kasserer Peter Hentze blev hentet ind som det tredje bestyrelsesmedlem. Herefter kunne arbejdet rigtigt begynde, og på et senere tidspunkt indtrådte også Anton Zohnesen i bestyrelsen. Disse fire drenge udgør ved klubbens start  klubadministrationen i 2900 United, der succesfuldt har stået for etableringen af klubben, der spiller sin første kamp i april 2018. Efter at have fået samlet en spillergruppe, spurgte man dem, hvad de mente, at holdet skulle hedde, og afholdt herefter en afstemning. Forslaget med flest stemmer var 2900 United, hvorfor dette navn blev valgt. Navnet relaterer sig til, hvor hovedparten af spillerne kommer fra rent geografisk.

Truppen består primært af spillere fra Gentofte/Hellerup området, dog er der også kommet folk til fra længere nordpå, samt inde fra København. Der er ingen i klubben, der ved klubstarten kender alle de andre, men dog heller ikke nogen, der ikke kender nogen, da truppen er baseret på sammenkoblingen af mange forskellige grupper af venner fra forskellige steder. Der er dog én ting som alle i klubben har til fælles, og det er passionen og glæden ved fodbold.

Også valg af spilledragt er nok engang baseret på en afstemning blandt klubbens spillere, hvor det blev besluttet, at klubben spiller i mørkeblå trøje, mørkeblå shorts og hvide sokker. Planen er, at en udebanedragt vil komme på et senere tidspunkt, når der er overskud til det, både tidsmæssigt og økonomisk. Hvordan udebanedragten skal se ud vil igen blive besluttet demokratisk internt i klubben.

Klubben tilmelder sig DBU Københavns 11M turnering for herrer og placeres af DBU København i Serie 5 pulje 21, hvor første kamp er hjemme 15. april kl. 13.30 mod Arctos 2 på Gentofte Sportspark Opvisningen. Kampen ender 1-1 med Adam Højbjerg som klubbens første målscorer til 1-0 efter 31 minutter.

2900 er postnummeret på Hellerup.