Fodbold Club Bold og Lejs

Bold_og_Lajs.png

Stiftet
15. december 2016

Bedste herrehold
Serie 5

Spilledragt 
Sort trøje, sorte shorts, sorte strømper

Med hos DBU København
2017-18

Spillested
Kløvermarken

FC Bold og Lajs blev grundlagt i efteråret 2016 af Rasmus Bork Tingleff Bruun, som også blev udnævnt til foreningens bestyrelsesformand. Incitamentet var at skabe rammerne for en fodboldklub der samlede CBS’ studerende (Copenhagen Business School) på kryds og tværs af de linjer universitetet tilbyder. FC Bold og Lajs startede med en gruppe på 15 medlemmer og udviklede sig hurtigt til det dobbelte. Klubben repræsenterer det fællesskab der følger ved at man er studerende ved CBS og har med tiden bredt sig ud til andre studier. Fodboldklubben er repræsenteret af en gruppe medlemmer hvor størstedelen af disse har bopæl i København. Klubben skriver om sig selv, at FC Bold og Lajs repræsenterer den ambitiøse unge mand. Og hvad der skal karakteriseres som FC Bold og Lajs identitet er unge mænd der deler en passion til fodbold og det fællesskab sporten har for vane at skabe. Derfor er navnet ”FC Bold og Lajs” ikke valgt tilfældigt, da ”Bold” forbindes til sporten – fodbold - og ”Lajs” forbindes til den tredje halvleg som typisk vil nydes med en kold øl/lajs. Klubbens valg af uniform og logo er ligeledes ikke tilfældig, da de er symbol for klubbens demokratiske samt liberale og moderne foretagende. Hjemmebanetrøjen blev valgt i fællesskab pga. af dens design og logoet deler samme grundlag.

FC Bold og Lajs starter i foråret 2017 i Serie 5 pulje 17 - halvvejs inde i turneringen 2016/17. Hjemmekampene afvikles på Kløvermarken. Første gennemførte kamp er torsdag 20. april 2017 kl. 20.45 ude mod Shipping Union, som Bold og Lajs taber 0-3.

Klubben formår ikke at gennemføre Serie 5 pulje 17 i foråret 2018 - sidste spillede kamp er lørdag 19. maj 2018 kl. 15.00 mod Deportivo Montecristo, der ender 3-3.