Indstilling af kandidat Jette Kragh til DBU’s bestyrelse

DBU København er En del af noget større, men vil gerne være med til at skabe noget endnu større ved at styrke sammenhængskraften i bredden og i DBU som en samlet fodboldfamilie. 

Vi indstiller derfor Jette Kragh til DBU´s bestyrelse.  

Som DBU-udvalgsmedlem over mange år, bestyrelsesmedlem i DBU København og tidligere bestyrelsesmedlem i Red Barnet Hovedstaden kommer Jette Kragh med en stærk erfaring indenfor det politiske og frivillige arbejde. Hun er en kapacitet, der ved, hvad det kræver at udvikle et samarbejde, der kan styrke dansk fodbold i fremtiden.  

Jette Kragh lægger om nogen kræfter i at arbejde for et samlet DBU, og hun forstår i detaljen de forskelle, der er i vores danske fodboldlandskab. Dét er kompetencer, vi fra DBU Københavns side ønsker at løfte videre op i DBU.    

I sit erhvervsmæssige virke hjælper Jette Kragh virksomheder med at optimere deres interne samarbejde og ledelsesvirke, hvilket gør hende til en yderst kompetent person i ethvert ledelses forum, der både kræver samspil, lydhørhed og beslutningskraft. Jette Kragh har været leder indenfor HR i forskellige virksomheder, og har en Master i Organisationspsykologi.  

Hun har aldrig spillet på landsholdet - men er en yderst kompetent holdspiller, for Jette Kragh har spillet fodbold det meste af sit liv og også fungeret som træner i mindre jyske og større københavnske fodboldklubber. Hun kender derfor til fodbold både i Øst og Vest og har altid sin fodbolderfaring og fodboldfaglighed med i klubtasken til møder i DBU-sammenhænge.   

 

Jette Kragh Foto Jette Kragh - aktuelt næstformand i DBU Københavns bestyrelse og kandidat til DBU´s bestyrelse

Kontakt

Næstformand DBU København - Jette Kragh - jekr@dbukoebenhavn.dk - mobil 29 63 21 36
Formand DBU København - Flemming Jensen - flje@dbukoebenhavn.dk - mobil 21 28 47 26

Download foto