Da vores nuværende børneklubrådgiver har valgt at flytte til Jylland, søger vi en ny kollega.

Som børneklubrådgiver er du med til at skabe verdens bedste børnefodbold sammen med de danske fodboldklubber. DBU København søger derfor en børneklubrådgiver, der i dagligdagen kan rådgive medlemsklubberne i at skabe et godt miljø i klubberne.

Med DBU’s nye børnesyn som fundamentet for dansk børnefodbold er opgaven at engagere små, mellemstore og store fodboldklubbers ansatte og (frivillige) ledelser og børneudviklingstrænere til at udvikle klubberne.

Det overordnede formål er at skabe et fleksibelt, mangfoldigt og kvalificeret tilbud til spillerne. Du skal samtidig være med til at sikre netværk og samarbejde på tværs af klubberne, så vi i fællesskab kan løfte børnefodbolden. Det kræver overblik, systematik, menneskelig forståelse og rummelighed, samt at du kan håndtere modgang.

Vi har travlt med at implementere DBU’s børnestrategi, og fra januar 2022 er vi begyndt via konceptet DBU Børneklub at kvalitetssikre klubberne, der skal bidrage til at implementere strategien bredt i dansk fodbold.

Dine primære opgaver vil være:

  • Implementering af børnestrategien via konceptet DBU Børneklub i DBU Københavns medlemsklubber
  • Rådgivning af DBU København medlemsklubbers ledelser og børneudviklingstrænere
  • Organisering og afvikling af netværk og uddannelse for børneudviklingstrænere

Vi forventer at:

  • Du brænder for at udvikle dansk børnefodbold
  • Du har pædagogisk indsigt og forstår børns udviklingstrin
  • Du har som minimum en UEFA C-licens samt erfaring med træning i børnefodbold-regi
  • Du er en stærk mødeleder i små og store forsamlinger
  • Du er god til at planlægge og organisere
  • Du har indsigt i den frivillige verden
  • Du har en god IT-indsigt, og kendskab til Office pakken.
  • Du kan bevare overblikket i perioder med modgang og tidspres

Til gengæld tilbyder vi en spændende og fleksibel arbejdsplads, hvor humøret er højt og en god service overfor vores medlemsklubber er helt centralt.

Den ugentlige arbejdstid er 18,5 timer, og en stor del af arbejdstiden vil være ude i klubberne i eftermiddags- og aftentimerne på hverdage, ligesom der skal forventes weekendarbejde. Det forventes, at du har en bil til rådighed. Der udbetales kørselsgodtgørelse efter statens til enhver tid gældende takster. Yderligere oplysninger kan fås hos nuværende børneklubrådgiver, Henrik Selch via hese@dbukoebenhavn.dk.  Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. maj. Ansøgningsfristen er den 22. marts via mail til administrationschef jank@dbukoebenhavn.dk

Skriv ”Børneklubrådgiver” i emnefeltet. Samtaler vil blive afholdt i uge 13.

DBU København er en af DBU’s 6 lokalunioner, og tæller ca. 150 medlemsklubber og 50.000 aktive fodboldspillere. Vi understøtter de mange tusinde frivillige ledere i medlemsklubberne, afvikler turneringer og stævner og forestår udviklingsforløb i klubberne samt gennem samarbejde med kommunerne. DBU København er beliggende på Østerbro, og beskæftiger 18 medarbejdere.