IT-klubpakken består af KlubOffice (herunder automatiske kontingenter), KampKlar, KlubCMS og Fodboldapp'en. Det er altså undervisning i disse systemer, der nu udbydes som online kurser, så klubbernes folk kan deltage hjemmefra stuen, eller hvor de nu befinder sig.

Prisen for online kurser er kr. 1.500,-, hvorimod et kursus med fysisk fremmøde i f.eks. klubben koster kr. 2.200,-.

- Vores forsøg med online IT-kurser, har vist os, at det fungerer super godt, og at det skaber en større fleksibilitet i forhold til klubbernes muligheder for at deltage i kurserne. De behøver nu ikke være samlet i klubben, men kan deltage selvom f.eks. formanden sidder i Skagen og kasseren i Næstved, fortæller Henriette K. Jensen, ansvarlig for uddannelser i DBU Bredde, og fortsætter:

- Det giver desuden os som organisation en større frihed i forhold til instruktører, hvor vi med de online kurser ikke er afhængige af, at vi har instruktører i tæt geografisk nærhed til klubben. Desuden har vi mulighed for at optage kurserne, så klubberne kan genbesøge dem, hvis der er noget, de gerne lige vil have genopfrisket.

Online introduktion er gratis

Foruden de nye online kurser er det også besluttet, at klubber kan få en gratis online gennemgang af IT-klubpakken på op til en times varighed.

- Vi har nogle IT-tilbud, der kan hjælpe klubberne rigtig meget i deres hverdag. Specielt hvis de benytter dem alle og høster de synergieffekter, der ligger i samspillet mellem dem. Derfor vil vi meget gerne fortælle så mange klubber som muligt om systemernes muligheder, afrunder Henriette om baggrunden for det gratis tilbud.

Kontakt din lokalunion hvis du/I ønsker en gratis gennemgang.

IT-kurserne kan bestilles via KlubOffice i menuen Uddannelse > Bestil klubkursus eller her: