Sølv og Guld til Jif Hakoah

To medlemmer af Jif Hakoah modtog flot anerkendelse for deres mangeårige indsats i foreningen.

Martin Norden og Morten Margolinsky har begge været en del af Jif Hakoah i mange år. Derfor havde klubben indstillet de to ildsjæle til DBU Københavns fornemmeste emblemer af henholdsvis sølv og guld. DBU Københavns næstformand Jesper Gradert var forbi klubbens generalforsamling i Det Jødiske Hus, for at uddele emblemerne på vegne af DBU Københavns bestyrelse.

Martin Norden har siddet i Jif Hakoahs bestyrelse i hele 26 år. Heraf ni år som formand mellem 2009 og 2018. Han har spillet fodbold i klubben hele livet og gør det stadig den dag i dag, hvor han er aktiv på klubbens superveteranhold. Martin Norden beskrives som en leder og indpisker, der altid giver en hånd med og arbejder i klubbens tjeneste. På den netop afholdte generalforsamling takkede Morten Norden af på det administrative område, men han fortsætter i klubben som spiller og aktivt medlem. For sin mangeårige tjeneste modtog Martin Norden DBU Københavns sølvemblem.

Morten Margolinskys hjerte har altid banket for fodbolden - især ungdomsfodbolden. Han har været medlem af bestyrelsen siden 1979 og kan dermed se tilbage på 40-års frivilligt arbejde for klubben. Morten Margolinsky fik DBU Københavns sølvemblem tilbage i 1999, men nu kan han også kalde sig indehaver af DBU Københavns guldemblem, som kun er uddelt til 22 fodboldledere siden 1903. Morten Margolinsky har været æresmedlem i Jif Hakoah siden 2004, men stopper nu som aktiv i klubbens bestyrelse.

Tillykke til begge fodboldledere.

Log ind