MENU

Få filmet jeres kampe i Sydbank Pokalen

Som deltagerhold i Sydbank Pokalen 2019-2020 kan din klub få filmet jeres (flotte) mål og fede detaljer med et intelligent automatisk veo-kamera helt gratis.

Få filmet jeres kampe i Sydbank Pokalen
Veo-kameraet er fuldautomatisk og skal blot stilles op ved midterlinjen på det medfølgende stativ.

AF: Af DBU Sjælland Kommunikation, Foto: Sydbank//

Snart starter de indledende kvalifikationsrunder til Sydbank Pokalen 2019/2020, og i år har I mulighed for at gøre brug af et helt nyt tiltag fra turneringens hovedsponsor, Sydbank – helt gratis.

Sydbank har stiller 60 intelligente kameraer til rådighed, som automatisk kan optage jeres pokalkampe i professionel kvalitet, så I efterfølgende kan se dem online samt downloade og analysere dem – eller bare glæde jer over de mange flotte mål og fede detaljer.Alt hvad I skal gøre, er at følge nedenstående link og ansøge om lån af et kamera hos Sydbank. Når I modtager kameraet, tager I det med til kampene, og stiller det op til optagelse. Når kampene er færdige, kan I nemt uploade materialet til en fælles server, og efterfølgende bliver der automatisk lagt en version med alle jeres mål ind på pokalturnering.dk og på Sydbank Pokalens Youtube-kanal.

Læs mere og ansøg om kamera

Se highlights fra indeværende turnering på pokalturnering.dk

Kameraerne udlånes efter først til mølle, men der vil løbende blive kameraer ledige i takt med, at flere hold bliver slået ud af turneringen – så prøv endelig igen, hvis I ikke er heldige i første omgang.

Vigtigt:

- Udstyret skal leveres retur straks efter, at I har forladt turneringen, Sydbank betaler for forsendelsen (sendes til Sydbank A/S, Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, att.: Niels Jørn Jørgensen).
- I må gerne bruge udstyret til at filme andre kampe i perioden, hvor I har kameraet.
- I forpligter jer til at filme og uploade alle kampe I spiller i Sydbank Pokalen, så længe I er med i turneringen (husk at skrive på uploadet, at det er en kamp i Sydbank Pokalen).
- Ønsker I at købe et af de 60 kameraer efter turneringen, så kan der opnås rabat gennem Sydbank. Læs mere.

HUSK: Fanger jeres kamera en hel unik episode, så tip os med det samme – så kan det være jer, der vinder et kamera til en værdi af 12.000 kr.

Læs mere om konkurrencen 

-----------------

Ansvar
For at kunne låne kameraet skal du være indforstået med udelukkende at låne kamera og tilhørende udstyr af Sydbank. Du kan låne det, så længe at din klub er med i Sydbank Pokalen, og efterfølgende skal du returnere kameraet til Sydbank via GLS i de samme kasser, som udstyret blev leveret i. Såfremt kameraet eller tilhørende udstyr forsvinder, bliver stjålet, ødelagt eller på anden måde ikke leveres retur, holdes personen der har bestilt kameraet erstatningspligtig for et beløb på 6.125 kr., som vil blive opkrævet af Sydbank.

Log ind