Kåringer ved årets repræsentantskabsmøde 2019

Der var stor ros og klapsalver til de fire vindere i kategorierne årets klub, fodboldleder, ungleder og breddedommer.

Årets klub 2018 er Kjøbenhavns Boldklub
Samlet set bidrager KB væsentligt til den københavnske fodbold som en særdeles aktiv og udviklingsorienteret fodboldklub.
KB rummer fodboldaktiviteter fra U3 til +70, en ny satsning på pigefodbold i de yngste årgange og arbejder målrettet for at skabe ens vilkår for spillere og ledere. 
Dette er blot nogle af de tiltag, der gør Danmarks ældste klub til årets klub i DBU København.

Årets fodboldleder 2018 er Jan Sørensen fra BK Hekla
Det er lykkedes for BK Hekla og Jan Sørensen at holde fast i fodboldværdierne på trods af de store forandringer og den befolkningstilvækst, der sker i bydelen. For Jan Sørensen handler det om at være en klub, hvor alle er velkomne uanset social status, og hvor der er plads til fælles hygge, bankospil og spisning – side om side med tilgangen af de mange børn og unge.


Årets fodboldleder er Jan Sørensen fra BK Hekla. Prisen overrækkes af formand for DBU Københavns bestyrelse Christian Kofoed. 

Årets ungleder 2018 er Anders Lærkegård fra Tårnby FF
På få år er pigefodbolden i Tårnby FF gået fra 0 til over 150 fordelt på medlemmer mellem 5 og 13 år. Tårnby FF kan blandt andet takke Anders Lærkegård for at det er lykkes. Anders har udover arbejdet med pigefodbolden også hjulpet klubben med nye tiltag og klubudvikling i samarbejde med DBU Københavns klubrådgiver. 


Anders Lærkegård var desværre ikke tilstede, så prisen til årets ungeleder blev modtaget af Ole Sønder ligeledes fra Tårnby FF. Prisen blev overrakt af DBU Københavns bestyrelsesmedlem Tobias Illum. 

Årets breddedommer 2018 er Silvia Morar
Silvia Morar  er på mange måder en mønsterbryder og en ener i københavnsk breddefodbold. Med rødder i Rumænien har hun taget udfordringen med den københavnske fodbold op. Hun er 25 år og har i løbet af sine 4 år i københavnsk fodbold dømt 359 kampe. Silvia er ikke bange for at bidrage til fællesskabet og stille sine ressourcer til rådighed for gruppen af dommere, samtidig med at hun konstant søger en positiv udvikling i sin dommergerning, både hos sig selv og kollegaerne.

Log ind