Måned

DBU København Beach Soccer stævne 2019

Er dit hold klar til krævende og sjov fodbold? Tilmeldingen til Beach Soccer stævne 2019 for børn, unge og nu også SENIORER er åben. Det er i sandet på Amager Strand d. 22. og 23. juni.

Læs nyheden

Turneringsprogrammet er offentliggjort

Savner du forår og fodbold? DBU København er klar med turneringsprogrammet for foråret 2019.

Læs nyheden

Sydbank pokalen 2019

Gebyrfri afmelding indtil 24. februar. Alle 1. herresenior hold fra DS til Serie 5 er automatisk tilmeldt Sydbank Pokalen 2019 (tidligere DBU Pokalen)

Læs nyheden

Fælles afslutning for 7 vs 7 kvinde- og herresenior i Valby Idrætspark

Sidste spillerunde bliver den perfekte start på en god afslutning!

Læs nyheden
NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

NYT KLUBVÆRKTØJ MÅLER MEDLEMSTILFREDSHEDEN

Alle klubber får nu mulighed for at lave medlemsundersøgelser i et online værktøj udviklet af Players 1st i samarbejde med DBU og lokalunionerne. Programmet serverer et overblik over medlemstilfredsheden og viser, hvor I bør udvikle. Klubundersøgelsen gør tro til viden – med medlemmet i centrum.

Læs nyheden

Møde om gebyrsag

BK Heimdal har inviteret DBU Københavns bestyrelse til fællesmøde med de københavnske voksenklubber om gebyrsagen for at få DBU Københavns holdninger og position i sagen, som kan få store konsekvenser.

Læs nyheden

Bliv en bedre børnetræner og få 6 refreshment point oven i hatten!

DBU Københavns årlige inspirationsseminar handler denne gang om, hvordan pige- og drengetrænere kan bruge leg i træningen til at styrke børnenes læring og motorik. Alle kan deltage.

Læs nyheden

Min morfars medalje

Mia Halberg fik stjålet sin elskede morfars medalje efter et indbrud i hjemmet. Medaljen havde Mias fodboldaktive morfar Erik Halberg vundet i Pokalturneringen i 1947.

Læs nyheden

Vær med til at skabe det bedste fodboldmiljø for børn og unge

Vi tilbyder nu DBU C1 og C2-træner uddannelsen som et åbent kursus, så flere får muligheden for, at skabe den bedste fodboldtræning for børn og unge

Læs nyheden

FB skaffer 12 nye dommerkandidater

Klubberne skal på banen, hvis vi skal løse dommerudfordringen i DBU København. Det budskab har bestyrelsen i Frederiksberg Boldklub lyttet til og resultatet er overvældende.

Læs nyheden

Log ind