”Hvorfor kommer de ikke?” Træner, Brian Højmark, står med et toptunet U14-hold i omklædningsrummet, klar til lokalopgøret mod Skovshoved IF. Holdet må desværre klæde om igen, og tage fra klubhuset uden afklaring på håneret, eller så meget som ét minut i stængerne. Kampen er blevet flyttet til i morgen.


Undgå misforståelser

Det er slut med at trænere og holdledere er de sidste der får besked, når en kamp eller et stævne flytter tidspunkt eller spillested. Kampændringer flytter nu ind i holdadministrationsværktøjet KampKlar i Fodbold app’en. Holdets kontaktpersoner får desuden besked, på mail og notifikation, hvis der er ændringer.

Et tiltag, der glæder Brian Højmark, som tror at det kan være med til at afhjælpe frustrationer i klubberne.

”Vi er rigtigt glade for, at vi nu får et sikkerhedsnet til at undgå de her misforståelser. Det er ikke sjovt at skulle fortælle holdet, at de ikke kommer ud at spille, fordi der er begået en fejl,” fortæller Brian Højmark.


Fra web til app

KampKlar er synkroniseret med DBU’s turneringsdatabase. Træneren eller holdlederen importerer således hele turneringsprogrammet på én gang. 

Tidligere skulle træneren efterfølgende have fat på en computer for at tage stilling til kampændringer, men nu er der altså mulighed for at klare det med få klik fra telefonen.

Det glæder Brian Højmark, som sjældent benytter webversionen af KampKlar:

”Som fodboldtræner er du jo på farten. Jeg bruger ikke en computer i mit daglige arbejde, så det er dejligt at kunne klare det hele fra telefonen,” fortæller Brian Højmark.

Den daglige besked bliver sendt ud kl. 7 i tilfælde af kampændringer, til alle kontakter på de hold, der har oprettet deres DBU-aktiviteter i KampKlar. Beskeden lander i trænerens eget 'Beskedcenter' i Fodbold app’en, hvorfra den sendes videre som e-mail eller notifikation.