Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

På Lyserød Lørdag den 5. oktober arrangeres et fodboldstævne i Gladsaxe, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’. Der spilles 5 mod 5 på banerne, så er I fx et hygge-/motionshold, et Fodbold Fitnesshold eller et 7-mandshold er dette stævne måske lige noget for jer?

Kæmp for brysterne ved at spille et fodboldstævne

Lørdag den 5. oktober 2019 afholder Kræftens Bekæmpelse ’Lyserød Lørdag’. Her samles der penge ind til kampen imod brystkræft. I denne anledning er IF Bytoften vært ved et fodboldstævne, hvor alle de penge, der samles ind, går til kampagnen ”Støt Brysterne”. Stævnet arrangeres i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold.

Stævnet er for både mænd og kvinder, og deltagerholdene deles selvfølgelig op efter niveau, så det bliver en god og sjov oplevelse for alle.

Det koster 700 kr. at deltage, og man må være maksimum otte spillere på et hold (fem på banen af gangen).
Tilmelding skal ske her

Der er tilmeldingsfrist mandag den 16. september 2019.

Der vil være præmier og pokaler, og det bedst udklædte hold kåres også. Der vil være masser af boder, og FCK kigger forbi og laver aktiviteter.

Dit fodboldmæssige niveau er fuldstændig ligegyldigt. Denne dag er fokus på at have det sjovt, spille for en god sag og at være med til at samle en masse penge ind.

Arrangementet foregår på Ræveholmen 1, 2860 Søborg. Har du spørgsmål, kan du kontakte Thomas Dreyer på 52119075.

Stævnet hos IF Bytoften er en del af en større national indsats på dagen, hvor i alt syv klubber landet over arrangerer fodboldstævner i samarbejde med Bevæg dig for livet – Fodbold for at støtte den gode sag. Læs mere om Lyserød Lørdag på Bevæg dig for livet – Fodbolds hjemmeside eller på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside.

https://www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold/lyseroed-loerdag

https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/lyseroedloerdag/

Log ind