Er klubskiftet i orden?

Dansk breddefodbold er gået sammen om en indsats for at sikre at spillere, forældre, trænere og klubber alle håndterer et klubskifte bedst muligt

Af: DBU Sjælland Kommunikation

Er klubskiftet i orden? Det er overskriften på en ny kampagne, der skal informere og hjælpe, de danske breddeklubber omkring skift af spillere, klubber imellem. Således at det sker på den bedst mulige måde, for både klub, trænere men i særdeleshed også spillerne.

En fælles indsats

DBU Bornholm, DBU København, DBU Sjælland, DBU Lolland-Falster, DBU Fyn og DBU Jylland står alle i fællesskab bag kampagnen, og det er således en fælles indsats på vegne af hele den danske breddefodbold.

Det skal sikre, at især spillerne i forbindelse med et klubskifte bliver behandlet bedst muligt, både for egen skyld men også for de involverede klubbers skyld.

Information til forældre, klubber og trænere  

Kampagnen består af flere materialer, der alle skal sikre at den pågældende klub, træner, forældre og i sidste ende spiller, er informeret om, hvornår et klubskifte er i orden.

Materialet vil man kunne støde på i forskellige sammenhænge, ligesom det er muligt selv at hente det ned via nedenstående links.

Er klubskiftet i orden plakat 

Er klubskiftet i orden folder

1-sides info til forældre

1-sides info til trænere

Såfremt at klubber skulle overtræde disse retningslinjer kan lokalunionen sanktionere pågældende klub.

Spørgsmål
Har man spørgsmål til klubskifte, og hvordan man skal forholde sig kan man kontakte sin lokalunion, der gerne bistår med råd og viden

Har man spørgsmål til materialet kan Projektkoordinator, Søren Hørslev Nordtorp kontaktes på sohn@dbusjaelland.dk

Log ind