Betal for klubaktiviteter i Fodbold app'en

Afslutningsfester, fællesspisning og bankospil. Der er masser af aktiviteter derude i klubberne, også uden for banen. Med den nyeste opdatering af Fodbold app’en og KlubOffice, får hele klubben en hjælpende hånd til at klare betaling og administration.

Flere muligheder for hele klubben  

Én ud af fire danske fodboldklubber har lige nu aktiveret online betaling i KlubOffice, som indtil videre har været benyttet til at inddrive kontingent, f.eks. via de populære automatiske kontingentkørsler. Nu bliver det altså også muligt for medlemmerne i de klubber, at tilmelde sig klubbens øvrige aktiviteter - og betale for dem direkte fra telefonen. Det gør det praktisk talt muligt for klubben, at administerere alle aktiviteter, på og uden for banen, med IT Klubpakken

Se hvordan du tilmelder dig klubaktiviteter i videoen, eller via linket her. 

Klubaktiviteter er således landet i den nyeste version af Fodbold app’en, som du kan hente helt gratis i App Store og Google Play.

Det er også muligt at tilmelde sig klubaktiviteter på Mit DBU - eller hvis klubben har valgt det - via et offentligt link. 

Lettere administration

Klubberne kan nu vinke farvel til Mobilepay-udskrifter, dyre billetudbydere og kontantbetalinger. Nu kan klubaktiviteter sættes op i kontoplanen, så pengene automatisk går ind på de rigtige konti, lige som kontingentet.

Du kan læse den store vejledning til, hvordan du sætter klubaktiviteter med betaling op i KlubOffice lige her: Klubaktiviteter med betaling.

Klubben bliver opkrævet et fast gebyr på 3,50 kr. pr. transaktion ved klubaktiviteter med betalingstransaktioner. Gebyret går til drift og udvikling af IT Klubpakken, til glæde for klubberne.  

Du kan lære mere om de nye muligheder, der ligger i 'Klubaktiviteter med betaling', når der onsdag d. 28. august afholdes webinar. Tilmeld dig her. 

Log ind