Ændringer i turneringsreglementet

DBU Københavns turneringsudvalg har tilrettet turneringsreglement, hvilket medfører at man både kan spille 7M og 11M fremover.


Fremover er det muligt at spille 7M og 11M, så længe man overholde de gældende regler for op og nedrykning mellem holdene. Foto: Klaus Sletting Jensen

11M har hidtil rangeret over 7M således at man ikke har kunne deltage i begge turneringer. Den regel er fortid fra den kommende sæson, fordi DBU Københavns turneringsudvalg har ændret § 18.2 og 18.3 i turneringsreglementet, som omhandler rangering af en klubs hold. Ændringen sker ud fra et ønske om at styrke 7M turneringen.

7M og 11M bliver fremover sidestillet som to selvstændige turneringer på både herrer og kvindesiden. Dog skal spillerne være opmærksomme på, at reglerne for op- og nedrykning mellem holdene i henholdsvis 7M og 11M er gældende – se evt. § 19 (Op- og nedrykning af spiller fra et hold til et andet).

Ændring af resultat

Fristen for anmodning om ændring af et indberettet resultat ændres fra 2 hverdage efter sidste turneringskamp i puljen til senest 8 ugedage efter dagen, hvor resultatet er indberettet - denne frist er dog reduceret til 2 hverdage efter kampen, hvis der er tale om det pågældende holds sidste kamp i turneringsrækken eller der er tale om en pokalkamp, omkamp eller kvalifikationskamp.  

Indførelsen af fodboldpas har også medført en række opdateringer, som træder i kraft til efterårssæsonen.   

Du kan se det opdaterede turneringsreglement her.


Log ind