Beach Soccer 2018 - åben for tilmelding

Sidste års succes med Beach Soccer, gentages i år på Amager Strand. Der er nu åbent for tilmeldinger til eventen for børn og unge, som foregår den 30. juni og 1. juli 2018.


Oplev stemningen og prøv et anderledes fodboldspil. DBU København inviterer til Beach Soccer 2018 på Amager Strand. 

Sidste års succes med Beach Soccer, gentages i år på Amager Strand. Der er nu åbent for tilmeldinger til arrangementet, som foregår i weekenden d. 30. juni og d. 1. juli 2018.

Beach Soccer er et intenst spil, hvor der er action hele tiden. Hvert hold består af 4 markspillere og 1 målmand, som hele tiden er under pres, da man spiller på en lille bane. Derudover er der regler, der øger spændingen i sporten, f.eks. er alle frispark direkte, hvilket giver mange afslutninger til alle spillere, selv målmanden.

Sidste år var der over 1500  forældre og børn, der nød en dejlig sommerdag, med familiehygge og masser af fodbold. Vi håber at mange hold vil benytte lejligheden til at deltage igen.

Tilmelding åbnes i dag

Lørdag d. 30. juni, begynder U7-U11 med at spille bold på stranden og søndag er der åbent for U12-U15 hold. Der kan maks. tilmeldes 8 hold pr. årgang. Vi modtager tilmeldingerne efter ”først til mølle” princippet. Begge dage vil eventen være i gang fra klokken 10.00 til ca. 17.00. 

Hvis I tilmelder jeres hold til inden d.1. juni, så skal I kun betale 300 kr. pr. hold. Alle tilmeldinger herefter og frem til eventen koster 400 kr. pr. hold. Hvert hold er garanteret minimum 3 kampe. 

For tilmelding - klik her.  

Vi glæder os til at se jeg på Amager Strand. 

Log ind