PIGESATS KOM GODT FRA START

Der var mange glade ansigter på kunstgræsbanen i Fælledparken, da Østerbro IF havde kickoff på deres pigesatsning, der skal rekruttere piger i alderen 4 til 10 år.


Der var store interesse for pigeopstarten i Østerbro IF, hvor frivillige og førsteholdsspillere var med til at træne de nye piger i alderen 4 til 10 år. 

Københavnske piger vil også spille fodbold. Det kunne frivillige og spillere fra Østerbro IF´s kvindeseniorhold konstatere, da de lørdag tog imod nye spillere i alderen 4 til 10 år til fodboldtræning i Fælledparken. Anledningen var et åbent pigearrangement. 

-Det var en fantastisk overraskelse at møde op her til morgen og se et sted mellem 20 og 30 piger, som var klar til at spille fodbold. Der har været smil, grin og glade piger, som gerne vil komme igen. Det var lige den start, vi havde håbet på fortæller, Camilla Vinther fra Østerbro IF, som er en af de frivillige, der har valgt at gøre en ekstra indsats for flere piger i Østerbro IF. 

Initiativet er en del af DBU Københavns satsning ”Københavnske piger spiller også fodbold”, hvor man i 17 københavnske klubber arbejder med rekrutteringstiltag, der skal være attraktive for de yngste piger og deres forældre, som introduceres til foreningslivet og fodbolden af en masse engagerede spillere og frivillige.  

-Vores damesenior har lavet et lille udvalg, som hjælper til os. Det gør at vi har hænder nok til at løfte opgaven, men det er selvfølgelig ekstra dejligt når man oplever, at forældrene er rigtig gode til at bakke op og hjælpe, fortæller Camilla Vinther.  

Østerbro IF vil fremover tilbyde træning for piger i alderen 4-10 år hver lørdag mellem kl. 09:00 og 10:00. På sigt vil man dele pigerne op i flere årgange.

Se også de mange aktiviteter, der er for pigefodbolden i København i den kommende tid, hvor flere klubber inviterer interesserede piger til DBU pigeraketten. Klik her.Log ind