Flashmob fik stor opmærksomhed i Fælledparken

Pigeevent fik flot opmærksomhed i Fælledparken, hvor flere klubber var mødt op for at støtte op om arbejdet med at rekruttere flere pigespillere.


U19 landsholdsspilleren Kamilla Karlsen tryllede ikke kun med bolden, men hjalp også med støvlebinding, da DBU København var værter for pigeevent i Fælledsparken. Foto: Klaus Sletting Jensen.

I et solbeskinnet Fælledparken blev DBU Københavns pigefodboldprojekt lørdag den 16. september sparket i gang med et stort flashmob event, hvor godt 50 pigefodboldspillere og fire ungdomslandsholdspillere var mødt op for at repræsentere deres klub og markere starten på den øgede fokus på pigefodbold i København.

Eventen var arrangeret i forbindelse med motionsløbet for børn’Mini CPH Half’som ligeledes holdt til I Fælledparken den dag, hvilket gav mulighed for en stor bevågenhed fra interesserede børn og voksne. Dagen startede med at de fremmødte fodboldspillere og andre interesserede børn, fik mulighed for at prøve kræfter med de forskellige fodboldaktiviteter, der var sat op i Fælledparken med bl.a. driblebane, måling af skudhastighed og spørgsmålrunde med ulandsholdsspillerne.

Kl. 12.00 startede selve flashmobben, og med solen skinnende og musikken højt spillende var det et fantastisk syn for de fremmødte forældre, trænere og tilskuere, at se alle fodboldpigerne i deres respektive klubtrøjer, samt de fire U17 og 19-landsholdspillere i fuld landsholdsuniform, drible rundt mellem hinanden, og vise deres bedste tricks med bolden.

Flashmobben gjorde indtryk, både på de deltagende piger men også på tilskuere, forældre og øvrige børn, og samtidig var det en rigtig god måde at synliggøre DBU København og klubbernes fokus og samarbejde på pigeområdet.

-Eventen er en rigtig god start, for pigearbejdsgruppen, hvis mål er at udvikle fodboldkulturen på pigeområdet, således at DBU København sammen med klubberne kan skabe den bedste fodboldoplevelse for de nye piger, der vælger at starte til fodbold, og de piger der allerede spiller fodbold i forvejen her i København, siger projektleder for pigeområdet Anja Lethin.

Arrangementet efterlader pigearbejdsgruppen med et indtryk af at de københavnske klubber gerne vil være med til gøre noget for pigefodbolden, og med god velvilje og samarbejde mellem klubber ser pigearbejdsgruppen frem til at skabe positive forandringer og forbedringer for pigefodbolden i København.

Du kan se masser af billeder fra arrangementet på DBU København FB-side - klik her.

 


Log ind