Holdtilmelding til DBU's U21 turnering åben

Frem til 15. marts kan du tilmelde hold til DBU's U21 turnering på enten A- eller B-niveau.Holdtilmelding er åben til DBU's U21 turnering frem til 15. marts.Indtil 15. marts 2017 kan der tilmeldes hold på A eller B-niveau i DBU's U21 Turnering for spillere født i 1995 og yngre.  Ligesom tilfældet var sidste år kan et hold ved kampe benytte fire spillere født i 1994 og ældre. Der vil være slutspil i rækkerne. 

Niveauet er ikke for alle.
Med både A og B-rækker er turneringen åben for mange, men det kræver stadig et vist niveau at kunne spille med. Man bør foretage en grundig vurdering af, hvilket niveau ens hold har, så man er sikker på, at spillerne får en god oplevelse ved at deltage i turneringen.

Ved tvivl om holdets niveau kan man eventuelt kontakte Martin Munk Nielsen på 3915 9203 eller munk@dbukoebenhavn.dk    

Pratisk
I turneringen kan der både deltage klubber og fælleshold. I begge tilfælde dog kun med ét hold fra hver. Fælleshold er hold, hvor to eller flere klubber går sammen om at stille fælles hold indenfor denne turnering. Turneringen afvikles lokalt vest og øst for Storebælt. I A-finalen mødes det bedste hold fra øst og vest. B-finalen afvikles afhængigt af antal puljer enten lokalt eller øst og vest.

De hold der deltog i turneringen i efteråret 2016 er stadig tilmeldt turneringen. 

Sidste år vandt Næstved IF's U21 hold A-turneringens finale imod Kolding IF, og de to forgående år mødtes Kolding IF og FC Helsingør i A-turneringens finale.
 
I B-rækken var det sidste år Vallensbæk IF og B1908 der satte sig på de to puljevinder pladser.

Så hvis din klub mener at I har niveau til at være med i U21 turneringen, så er det nu i skal tilmelde Jer.  

Tilmelding sker i KlubOffice. 

Foto: Fodboldbilleder.dk 

Log ind