TAK FOR INDSATSEN

De københavnske fodbolddommere har takket ja til over 10.000 dommerpåsætninger i 2017. En imponerende indsats til gavn for de københavnske klubber.


De 239 fodbolddommere under DBU København har i gennemsnit takket ja til 45 dommeropgaver i 2017. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

De er ofte udskældte på banen, men de fleste ved det alligevel godt. De københavnske fodbolddommere yder en fantastisk indsats, som er medvirkende til at binde klubfodbolden sammen i DBU Københavns område.

Og 2017 er ikke nogen undtagelse i den sammenhæng. DBU København har i 2017 haft 10.754 dommerpåsætninger, hvilket er en stigning på 421 påsætninger i forhold til i fjor, hvor tallet var 10.333. Med 239 frivillige dommere i DBU København er det ensbetydende med, at dommerne i gennemsnit har været påsat 45 gange. En imponerende indsats, der vækker glæde hos formanden for DBU Københavns dommerudvalg, Kasper Darfelt:

-Vi vil gerne takke de københavnske fodbolddommere for en ekstraordinær indsats i 2017. Det viser et stort engagement og vi håber, at klubberne vil huske på det i dagligdagen, selv når bølgende går højt på banen, fortæller Kasper Darfelt.  

Ud af de 239 dommere har 20 dommere været ude at dømme fra 100 kampe og op efter. Det vidner om helt særligt engagement, som alle i den københavnske fodbold har glæde af.   

I DBU København har vi dog fortsat brug for endnu flere dommere. Hvis du har lyst til at blive en del af fodboldfællesskabet og blive fodbolddommer, kan du læse mere om dommeruddannelsen og de næste dommergrundkurser her.  

Log ind