Ny teamleder i turneringsafdelingen

Thomas Jensen er ansat som ny teamleder i DBU Københavns turneringsafdeling.


Thomas Jensen er ny teamleder i DBU Københavns turneringsafdeling. 

Thomas Jensen er den 1. december 2017 startet i en ny funktion som teamleder for DBU Københavns turneringsafdeling, og er udvalgt blandt mere end 100 ansøgere til jobbet. Mange vil sikkert allerede kende Thomas, der kommer fra en stilling som talentudviklingskoordinator hos DBU i Brøndby. Den fodboldmæssige baggrund har Thomas fra Boldklubben Skjold, hvor han i mange år har været en dygtig ungdomsleder.

Thomas får ansvaret for at planlægningen af DBU Københavns fodboldturneringer i samarbejde med turneringsudvalget og kolleger på kontoret. Endvidere skal Thomas være med til at videreudvikle DBU Københavns turneringstilbud.

DBU Københavns, Kristian Koefoed, varetager fremover opgaver for fællesskabet i en stilling som koordinator for børn under Foreningen af Lokalunioner. Kristian vil fortsat fysisk have sæde på kontoret på Østerbro. Kristian afløser Morten Nielsen, der er har fået nye udfordringer og rykker teltpælene tilbage til DBU i en nyoprettet stilling som projektleder for Den National Sportslige Vision (NSV).


Log ind