MENU
Vi har tekniske udfordringer med at vise billeder på vores sider - vi arbejder på sagen.

Spil strandfodbold i organiserede rammer

”Beach Soccer” – også kaldet strandfodbold på dansk – er en helt særlig fodbolddisciplin, som du kan prøve kræfter med i København hos Copenhagen Beach Soccer Club

Strandfodbold handler om sol, strand, musik og lækre tekniske detaljer i sandet. Beach Soccer har en stor showfaktor, hvor saksespark og helflugtere er i højsædet, og hvor der spilles musik under kampene. Samtidig stiles der høje krav til en god fysik og kondition i det tunge sand.

I Danmark har sporten endnu ikke haft sit store gennembrud, men det vil Copenhagen Beach Soccer Club gøre noget ved. De vil udbrede kendskabet til sporten herhjemme og har derfor taget initiativ til at stifte en ny folkeoplysende forening, der udelukkende fokusere på strandfodbold.

Hvem er Copenhagen Beach Soccer Club?

For to år siden blev foreningen stiftet i København som landets første strandfodbold forening.  Foreningen har pt. 15 aktive medlemmer og hundredevis af følgere på klubbens Facebook side. Formand for Copenhagen Beach Soccer Club, Klaus Dewaegenaere Ryding, siger om Copenhagen BSC:

-Vi er en flok passionerede gutter som er drevet af sporten, og vi ønsker at udvikle foreningen samt udbrede kendskabet til strandfodbold i Danmark. Vi spiller ugentligt hele året rundt på banerne ved Ryparken og Amager strand i København uanset vejrforhold og alle er meget velkommen til at komme ud og prøve kræfter med den fantastiske fodbolddisciplin hos os. Kerneværdierne i foreningen er socialt samvær, glæde, respekt og sportsmanship, forklare formanden.

Copenhagen Beach Soccer Club til Euro Winners Cup 2016

Copenhagen BSC står overfor en svær og spændende opgave, når de deltager i Euro Winners Cup i Catania fra d. 23-29. maj arrangeret af forbundet Beach Soccer World Wide (BSWW). Euro Winners Cup betragtes som strandfodboldens Champions League, og stævnet spilles af alle mesterholdene fra de europæiske ligaer. Det er første gang nogensinde, at et dansk hold deltager i Euro Winners Cup:

-For os er det at skulle deltage ved Euro Winners Cup det største indenfor strandfodbold i klub- og foreningsregi. Det er en unik mulighed for at lære mere og dygtiggøre os yderligere indenfor sporten under de bedst mulige internationale rammer. Vi går ind til Euro Winners Cup med ydmyghed og respekt, men vi spiller samtidig med en tro på at gøre os gældende! Vi spiller altid for at vinde, og vi er enormt stolte af at skulle repræsentere Danmark for første gang nogensinde til stævnet

Du kan følge Copenhagen BSC under Euro Winners Cup. Kampene bliver live-streamet på www.livestream.com, og der bliver løbende skrevet indlæg om kampene og stævnet på den officielle beach soccer hjemmeside, www.beachsoccer.com.  

Vil du selv prøve kræfter med den alternative fodboldform kan du kontakte Copenhagen BSC via deres Facebook side:

https://www.facebook.com/Copenhagen-Beach-Soccer-Club-1420086521581946/

Log ind